
به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین رجالی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس و و تسلیت ایام سوگواری و شهادت آقا اباعبدالله الحسین(ع) و شهدای حادثه تروریستی اهواز در سحنانی اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم می فرماید: کسانی که در راه خدا به شهادت رسیدند، اینها مردگان نیستند، بلکه زنده اند و در نزد پروردگارشان روزی می گیرند.
وی با تاکید بر آن که نام شهدا جاودانه باقی می ماند و مردم به نیکی از آنها یاد می کنند افزود: شهیدان با اخلاص، هستی خود را به پیشگاه خداوند دادند و هر آن چه نزد خداست باقی است و آن چه پیش ماست از بین رفتنی است.
رجالی در ادامه گفت: کسانی که جانشان را در طبق اخلاص تقدیم کرده و با خدا معامله می کنند، زنده هستند و جاودانه باقی می مانند.

در ادامه مراسم شرکت کنندگان در کنار مقبره الشهداء گمنام هشت سال دفاع مقدس حضور یافته و ضمن اهداء گل و قرائت زیارتنامه شهدا یادشان را گرامی داشتند.
|