رییس اداره سازمانهای مردم نهاد معاونت اجتماعی دانشگاه از افزایش تعداد سازمانهای مردم نهاد استان همدان به ۵۷ سمن تا پایان سال ۹۷ خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر مژده شکری در نشست مشترک رییس دانشگاه با معاونت اجتماعی با اشاره به اینکه در حوزه مشارکتهای مردمی سازمانهای مردم نهاد و خیرین مورد توجه قرار گرفته است، اظهار کرد: در این راستا تا پایان سال ۹۷ تعداد سازمانهای مردم نهاد استان همدان به ۵۷ سمن خواهد رسید و تمام برنامهها در سمت سویی است که تمام سازمانهای مردم نهاد دخیل در حوزه سلامت به دانشگاه پیوسته و همکاریهای لازم را انجام دهند.
وی با بیان اینکه نمودار رشد سازمانهای مردم نهاد در دانشگاه علوم پزشکی همدان بسیار مناسب بوده است، افزود: تعداد
۳۰ کارگاه آموزشی، ۲۰ همایش و مراسم، ۴۰ جلسه، چهار بازدید و ۱۴ نمایشگاه در سال ۹۷ اجرا شده است.
رییس اداره سازمانهای مردم نهاد معاونت اجتماعی دانشگاه
یادآور شد که هماکنون ۱۶ پروژه خیرساز در دست اقدام است و افزود:
کلینیک سیار دندانپزشکی از آذرماه ۹۶ در شهر ملایر فعالبت خود را آغاز کرد و از تاریخ ۲۳ اردیهشت ۹۷ به شهرستان رزن اعزام شد و مشغول به انجام کار است.
وی، دانشگاه علوم پزشکی همدان جز ده دانشگاه برتر کشوری دانست و گفت: تعداد ۱۰ نفر از خیرین دندانپزشک در این حوزه جلب شدند که به فعالیت میپردازند همچنین در مهر ماه نیز کلینیک سیار به شهرستان تویسرکان خواهد رسید.
دکتر شکری با یادآوری اینکه مشارکت های خیرین در سال ۹۶ بالغ بر ۵ میلیارد تومان بوده است
گفت:
فعالیت های جهادی بر پایه کمپین پوشش مردمی با شعار همسایه را تنها نمیگذاریم از اقدامات این حوزه بوده است.
وی افزود: مددکاری اجتماعی از ابتدای ۹۷ در معاونت اجتماعی استقرار یافته است و باید تا پایان سال ۹۷ به طور هدفمند مددکاری اجتماعی را به ۳۰ تخت بیمارستانی را پوشش دهند.
رییس اداره سازمانهای مردم نهاد معاونت اجتماعی دانشگاه
افزود: انجمن حمایت از بیمار و بیمارستان تشکیل شده و به زودی خدمات خود را به بیماران ارائه خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد که برنامهریزی برای تجلیل از خیرین و تشکیل شورای هماهنگی سازمانهای مردم نهاد نیز در دستورکار قرار دارد.
رییس اداره خیرین سلامت نیز به جذب منابع مورد نیازمند از طریق خیرین و موسسات تاکید کرد و
افزود: ایجاد گروه نیکاندیشان سلامت از فعالیتهای دیگر معاونت اجتماعی است و این گروه در سطوح بالاتر در ارائه خدمات تخصصی و فوقتخصصی بیماران مشارکت دارند.
غلامرضا حاج ولیئی، ایجاد سمن سرا برای فعالیت انجمنهای حوره سلامت از دیگر فعالیتهای معاونت اجتماعی بوده است و در مورد خیرین ساکن در خارج ار کشور و شناسایی ایشان و جلب اطلاعات گزارشی ارائه کردند.
وی خاطرنشان کرد که در آینده نزدیک جمعیت دوستداران دانشگاه نیر ایجاد و در فعالیتهای اجتماعی شرکت خواهند کرد.
رییس اداره گروه آموزش و اطلاع رسانی
دانشگاه نیز گفت:
در برنامه ملی خود مراقبتی تعداد سفیر سلامت خانواده جذب شده از سال ۹۵ تا پایان سال ۹۶ تعداد ۱۱۴ هزار و ۲۸۶ نفر است و از هر خانوار یک نفر به بخش سلامت برای دریافت خدمات مراجعه میکنند.
اسکندری با بیان اینکه سفیران دانشآموزی سلامت و خودمراقبتی سازمانی (مدارس) هم از سال ۹۵ تا پایان سال ۹۶ بالغ بر ۳۰۰۰۰ نفر بوده است، اظهار کرد: تعداد شوراهای روستایی که نسبت به تدوین برنامه عملیاتی مشاراکتی با بخش بهداشت اقدام نموده اند از ابتدای سال ۹۵ تا پایان سال ۹۶ بالغ بر ۱۴۰ روستا بوده است.
کارشناس دبیرخانه ساغ خانم دکتر محمدی در خصوص اهداف و وظایف دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی توضیح دادند و تحقق مصوبات کارگروه سلامت را نزدیک ۷۰ درصد ذکر نمود، همچنین ایشان مهمترین ارکان تشکیل دهنده دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی منجمله خانه مشارکت، اندیشگاه سلامت، شورای پیام گذاران سلامت و شورای پیام رسان سلامت را تبیین نمودند.