در این حکم انتصاب خطاب به دکتر ابطحی آمده است:
با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی و بر اساس پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری به موجب این حکم به سمت «رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» منصوب میشوید. امید دارم:
- تعامل موثر با مدیران اجرایی استان برای توسعه هر چه بیشتر شهرک و حل مشکلات پیش روی توسعه کسب و کار موسسات
- همراهی و همکاری با نقش آفرینان اصلی در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی منطقه و ایفای نقش بیشتر و موثرتر در ارتقای آن
- ایجاد شرایط مناسب برای توسعه همکاریهای متقابل با دانشگاههای بزرگ استان و تعمیم تجربه موفق شهرک و دانشگاه صنعتی اصفهان به سایر دانشگاههای مستعد استان
- زمینه سازی برای بهره گیری گسترده تر دانشگاهیان از ظرفیتهای فراهم شده در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
- ارتقای کمی و کیفی خدمات و حمایتهای مورد نیاز توسعه کسب و کار موسسات، ارتقای توانمندیهای موسسات، توسعه کیفی موسسات مستقر در شهرک هم زمان با توسعه کمی آن ها و حضور موسسات در بازارهای فرامنطقهای، ملی و بینالمللی
- تنوعبخشی به منابع مالی مورد نیاز شهرک و بهرهگیری از سازوکارهای جدید در تامین منابع پایدار برای توسعه روزافزون شهرک و بهرهگیری هر چه بیشتر از ظرفیتهای بخش خصوصی در توسعه کالبدی شهرک
- توسعه تعاملات بینالمللی شهرک و شرکتهای مستقر در آن و ایجاد شرایط مناسب برای استقرار شرکتهای معتبر بینالمللی
مورد اهتمام ویژه جناب عالی و همکاران محترم در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان قرار گیرد. انتظار میرود با توکل به خداوند سبحان و پیروی از آموزههای اسلامی و مبانی علمی ماموریتها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب دولت تدبیر و امید و طرحهای پیشنهادی به مجلس محترم شورای اسلامی اجرا و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحبنظران در مراکز دولتی و خصوصی حوزه فناوری نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید.
دکتر سیدمهدی ابطحی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان است.
وی دوره کارشناسی خود را در رشته راه و ساختمان در دانشگاه شیراز، کارشناسی ارشد عمران راه و ترابری را در دانشگاه علم و صنعت و دکترای عمران راه و ترابری را از دانشگاه علم و صنعت اخذ کرده است.
دکتر ابطحی تاکنون چاپ بیش از ۷۰ مقاله در نشریات علمی معتبر داخلی و بینالمللی و کنفرانسهای داخلی و بینالمللی، تالیف ۳ جلد کتاب و ثبت ۵ اختراع را در کارنامه فعالیت علمی و دانشگاهی خود دارد.
وی پیش از این به مدت ۴سال معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان بین سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴و از سال ۱۳۹۲ نیز معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان را بر عهده داشته است.
همچنین دکتر غلامی در نامه جداگانهای از خدمات دکتر مهدی کشمیری رئیس سابق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در طول تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.