به گزارش از روابط عمومی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی یکی از انجمن های فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان است که از اسفند ماه ۱۳۹۵ با مسئولیت بهروز تاجدار فعالیت خود را آغاز کرده است که تاکنون توانسته است ۵ فصل نامه دانشجویی با عنوان بهداشت و ایمنی مواد غذایی منتشر کند.
این انجمن در کنار سایر فعالیت های خود اقدام به تولید و انتشار کتابی تحت عنوان « بیماری های میکروبی منتقله از مواد غذایی» کرده است که در آن به بررسی اهمیت ایمنی مواد غذایی در ایران و جهان، شدت و طغیان انواع بیماری های ناشی از مواد غذایی و معرفی مهمترین عوامل باکتریایی و غیرباکتریایی که در شیوع و انتقال بیماری ها و مسمومیت های غذایی نقش عمده ای دارند، پرداخته شده است.
نویسندگان کتاب، دکتر غلامرضا جاهد خانیکی، عضو هیئت علمی علوم پزشکی تهران، بخش بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهروز تاجدار اورنج، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی علوم پزشکی تهران و لیلا پیوسته رودسری، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی علوم پزشکی تهران می باشند.
علاقمندان می توانند جهت خرید کتاب و یا کسب اطلاعات بیشتر با ادمین کانال بهداشت و ایمنی مواد غذایی مکاتبه نمایند.
@foodsafety
شماره یک نشریه
شماره دو نشریه
شماره سه نشریه
شماره چهارم نشریه
شماره پنجم نشریه