عمومی | دانشگاه علوم پزشکی ایران

برگزاری دومین کمیته ترومای دانشگاه

دومین کمیته ترومای دانشگاه با حضور دکتر ناصری پور  مورخ  اول مهرماه در طبقه هفتم ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در دومین کمیته ترومای دانشگاه رییس دانشگاه ، معاونین ، دکتر پناهی نماینده وزارت بهداشت ، روسای بیمارستانها و مدیران گروهها حضور داشتند.
در ابتدا دکتر ناصری ضمن عرض تسلیت شهادت جمعی از هموطنان اهوازی عنوان کرد:یکی از نکاتی که از ابتدای شروع دوره بر آن تاکید داشتم ، بحث اورژانس و بویژه بیماران ترومایی است .
وی گفت: اگر بخش اورژانسها درست کار کنند ، دیگر بخشهای بیمارستانی هم موفق عمل می نمایند و بالعکس.
رییس دانشگاه تصریح کرد: با توجه به شرایط معیشتی مردم و افزایش مشکلات پیش رو، روسای بیمارستانها باید نظارت بیشتری بر عملکرد پرسنل اورژانس داشته باشند و آموزشهای لازم را به آنها ارائه دهند .
ایشان با اشاره به راه اندازی سامانه MCMC  خاطر نشان کرد: با وجود این سامانه نظارت ها و هماهنگی  ها بیشتر شده و آمار مرگ و میر کاهش پیدا کرده است که البته معاونت درمان دانشگاه باید بازرسی ها و بازدیدها از مراکز اورژانس را افزایش دهد. همچنین پیش بینی مناسب برای کمبود تجهیزات بخش اورژانس صورت پذیرد.
سپس دکتر پناهی ؛ نماینده وزارت بهداشت در کمیته تروما بیان کرد: آنچه مهم است که در یک حادثه چگونه برنامه ریزی نماییم که تاثییر مناسب داشته باشد و بتوانیم آن را عملیاتی نماییم.
ایشان از راه اندازی طرح جامع تروما در وزارت متبوع خبر داد و افزود: برای بحث تروما ، ایجاد حساسیت در مسئولین ذیربط حائز اهمیت است  که این احساس مسئولیت در خصوص ریاست  دانشگاه علوم پزشکی ایران جای تقدیر دارد .
دکتر پناهی اظهار کرد: تروما اختصاص به بیمارستان ندارد و باید در حوزه پیشگیری ، بخش پیش بیمارستانی و بازتوانی اقدامات لازم انجام گیرد.
گفتنی است در ادامه چند پرونده ترومایی منجر به فوت با حضور اعضای کمیته مورد بحث و بررسی قرار گرفت.