پیرو جلسات مستمر کمیته استانی پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل، هفتمین جلسه کمیته مذکور با حضور واثق مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، محمد نوذری مشاور ودستیار ویژه دانشگاه علوم پزشکی، دکتر دوجی رئیس دبیرخانه شورای سلامت وامنیت غذایی استان، مدیران حوزه نظارت بر مواد غذایی و بهداشت دانشگاه، رئیس اداره آرد و نان اداره کل غله، کارشناسان فنی/تخصصی ادارات کل عضوء کمیته مذبور، نماینده دانشگاه تخصصی علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان و کارشناسان دبیرخانه ساغ در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر دوجی رئیس دبیرخانه ساغ ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ایام الله دهه فجر به حاضرین و قدردانی از دستگاه های عضو در پیگیری مصوبات، به بررسی اقدامات و پیگیری های مصوبات جلسه قبل پرداخته و نمایندگان دستگاه های متولی (اداره کل غله، معاونت غذا ودارو و معاونت بهداشتی و اداره کل استاندارد) گزارشی از اقدامات در راستای مصوبات جلسات قبل ارائه نموده و نماینده اداره کل آموزش فنی وحرفه ای گزارشی از روند تدوین شیوه نامه های آموزشی استاندارد شغلی مصوب برای تولید نان از آرد کامل را ارائه کرد.
درادامه اعضاء کمیته به بحث وتبادل نظر درخصوص دستورکارهای جلسه پرداخته و به بیان مشکلات وچالشهای تولید وتوزیع آردکامل در کارخانه های آرد استان و نیز پخت و عرضه نان کامل در نانوائی های سنتی و همچنین قیمت گذاری انواع نان آرد کامل پرداختند.
اداره کل غله و سازمان جهاد کشاورزی گزارشی از روند پیگیری احداث نانوائی جهت تولید نان کامل در ادارات خود و دانشگاه آزاد اسلامی ارائه نموده و آقای دکتر دوجی نیز گزارشی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی جهت احداث نانوانی جهت پخت نان کامل بیان نمودند.
در ادامه دکتر دوجی درخصوص برگزاری مجمع سلامت استان در سال جاری پرداخته و با اشاره به کارکرد مجامع سلامت استانها و نظر به اهمیت موضوع تغذیه سالم و پیشگیری از برخی بیماریهای غیر واگیر، یکی از گفتمانهای غالب جهت طرح در مجمع سلامت استان را موضوع طرح ملی احیاء نان کامل دانسته که مقرر است مجمع مذکور با گفتمان غالب "تغذیه سالم و امنیت غذایی با تاکید بر مصرف نان آرد کامل و سالم" در هفته اول اسفندماه سال جاری برگزار گردد.
در خاتمه واثق مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام الله دهه مبارک فجر و قدردانی از اعضاء کمیته درپیگیری مصوبات، بر لزوم همکاری وهماهنگی براجرای هرچه بهتر طرح نهضت ملی تولید نان کامل (و سالم) تا حصول نتیجه درحوزه وظیفه مندی مطالبی را بیان داشته و با توجه به قول مساعد مدیر کل صدا و سیما (بر حمایت صداوسیمای مرکز استان از طرح نان آرد کامل از نظر پوشش خبری و ساخت برنامه های ترکیبی و نسشت های علمی و ...) بر لزوم تهیه یک برنامه مدون آموزشی و تبلیغی توسط اعضاء کمیته به منظور ارائه به صداو سیما جهت آگاهی سازی عمومی جهت مصرف نان کامل (و سالم) و مزایای آن تاکید داشتند.
