کسب رتبه اول معاونت غذا و داروی دانشگاه در زمینه ارزیابی عملکرد و مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در میان دانشگاه های علوم پزشکی در سال ۱۳۹۶
|
شنبه، ۳۱ شهریور ۱۳۹۷
|
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی
کردستان در زمینه ارزیابی عملکرد و مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در میان
معاونت های غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در سال ۱۳۹۶، رتبه
"اول" را کسب نمود.
به گزارش وب دا، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی
کردستان به دلیل این عملکرد مثبت در بین معاونت های غذا و داروی دانشگاههای علوم
پزشکی سراسر کشور، رتبه "اول" را کسب و از طرف معاون وزیر و رئیس سازمان
غذا و دارو و نیز مدیر کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی کشور مورد تقدیر قرار
گرفت.
دکتر غلامرضا اصغری به همراه دکتر وحید مفید به صورت مشترک
در متن این پیام آورده اند:
عرصه
کار و فعالیت محلی است برای حضور همه تلاشگرانی که اندیشه، جهاد و خدمت انقلابی،
آذین بخش قاموس فکری آنهاست، در این میان حضور متعهدانه مدیرانی لایق همواره نوید
بخش اعتلای جامعه است که دستیابی به آرمانهای خویش را در پرتو نقش آفرینی آنان در
عرصه های مختلف تلاش و مجاهدت جستجو می کند.
به پاس مساعی متهدانه و در راستای قدردانی، تشویق و پویایی
بیشتر در ارائه خدمات برتر در نظام سلامت، از تلاش و کوشش جنابعالی و همکاران
محترم آن دانشگاه در کسب رتبه اول ارزیابی عملکرد و مدیریت نظارت بر مواد غذایی و
اشامیدنی دانشگاه های علوم پزشکی در سال ۱۳۹۶، صمیمانه قدردانی نموده و ضمن آرزوی
توفیق و سربلندی، سلامتی و سعادت روز افزون شما را در عرصه خدمات صادقانه از درگاه
احدیت مسئلت دارد.
لازم به ذکر است معاونت غذا و داروی دانشگاه در ارزیابی مذکور،
موفق به کسب حداکثر امتیاز ممکن گردید.