در این نشست، دکتر خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان، با بیان اینکه
،
یکی از بهترین اتفاقها در سازمان این است که دانش و یافتههای تحقیقاتی گردآورش شده و به عرصههای تولیدی و مراکز خدمات جهاد کشاورزی انتقال یابد، افزود: حفظ و پایداری این نظام ترویج اطلاعات از وظایف اصلی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
است و ضرورت دارد اطلاع رسانی شایستهای از اثربخشی فعالیت های در دست اجرا صورت گیرد و از این پس معاونت پژوهش و فناوری در زمینه انعکاس مطلوب از پروژه های اثربخش تحقیقاتی ،مسئولیت مستقیم خواهد داشت.
دکتر خاوازی تصریح کرد: دبیران محققان معین هم باید در ارائه مستندات مناسب و روشهای به روز برای اطلاع رسانی فعالیتهای انجام شده مشارکت جدی نمایند. ایشان در خصوص ارتقای جایگاه محققان معین اظهار داشت: آئیننامه ترفیع محققان معین در دستور کار است و شاخص
های ارزیابی کمی فعالیتهای ترویجی محققان معین به زودی تدوین خواهد شد.
رئیس سازمان تات
در ادامه گفت: باید شبکه مجازی جهت ارتباط بهتر پژوهشگر مروجان ارشد، محققان معین، دبیران مناطق، دبیران ستادی و مروجان طراحی شود و در نهایت کشاورزان نمونه نیز به منظور اثربخشی بیشتر این شبکه، این جمع اضافه شوند.
دکتر خاوازی افزود: راه اندازی کارگروه جنگل مرتع و آبخیزداری پژوهشگر مروجان ارشد نیز در ستاد در دست اقدام است و زمینه های همکاری مروجان رشته های مرتبط با اداره کل منابع طبیعی استان ها فراهم شده است.
وی با اشاره به ضرورت معرفی پژوهشگر مروجان نمونه در هفته پژوهش تصریح کرد: نظر بر این است
محققان معین و پژوهشگر مروجان ارشد که خدمت بزرگی در عرصه داشتهاند شاخص هایی برای شناسایی و تقدیر از انان در
هفته پژوهش و جشنواره نمونههای ملی بخش کشاورزی تدوین شود.
در ادامه، دکتر امیری لاریجانی مدیر کل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی، ضمن تشریح نظام نوین ترویج و اصول آن شامل، ساماندهی مراکز جهادکشاورزی، پهنه
بندی و استقرار مدیریت دانش، ایجاد جریان دانش و اطلاعات برای انتقال یافته
ها با تعریف نقش و جایگاه مروج مسئول پهنه، محققان معین و پژوهشگر مروجان ارشد، بر ضرورت انعکاس فعالیتها و مستندسازی گزارشها تآکید کرد.
دکتر نوری مشاور معاون ترویج، مدیر و هماهنگ کننده ملی پژوهشگر مروجان ارشد و محققان معین سازمان نیز گفت: بررسی و بازبینی آییننامه مشارکت محققان معین در فعالیت
های ترویجی، گردش کار استانی، اصلاح آیین
نامه ترفیع، فهرست جدید و اصلاحی محققان معین، الگوی مستندسازی و شبکه سازی جایگاه محققان معین در پژوهشکدهها و مراکز ملی و استانی برای کمک به ارتقا سطح کشاورزی حائز اهمیت است.
در بخش دیگری از این نشست،
محقق معین استان خراسان رضوی به ارائه گزارش کامل فعالیت محققان معین و ارتباط با پژوهشگر مروجان استان خود پرداخت؛ سپس دبیران کارگروههای زراعت، باغبانی، دام و آب سخنرانی کردند.
روابط عمومی معاونت آموزش و ترویج