دکتر الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن تسلیت فرارسیدن ایام عزاداری امام حسین (ع) بر رعایت نکات بهداشتی در پخت و توزیع نذورات ایام محرم وصفر تاکید کرد.وی ضمن اشاره به تشدید نظارت ها توسط بازرسین اظهارداشت:بمنظورحفظ سلامت مصرف کنندگان، توزیع موادغذایی و نوشیدنی به خصوص موادغذایی و نوشیدنی گرم وداغ از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی استفاده نشود و اولویت با پایه گیاهی، سلولزی(کاغذی) و آلومینیومی باشد.دکترالهام بهره مند ادامه با بیان این موضوع که هرگونه پخت وپز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد استفاده از موارد زیر را تشریح کرد:
مواد خام مصرفی سالم و بهداشتی و مواد غذایی مشمول بسته بندی تایید وزارت بهداشت
فراورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت متبوع و سازمان دامپزشکی
از نمک های بسته بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو در تهیه و پخت غذا، برنج و مصرف روی سفره ها
درتهیه غذا از روغن های دارای مجوز ساخت ازسازمان غذا و دارو با ترانس پایین
رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی توزیع سبزی و سالاد
استفاده ازآب آشامیدنی سالم
وی در پایان ضمن آرزوی قبولی عبادات و عزادرای همگان بیان کرد : امید است با رعایت موارد ذکر شده بتوانیم به ارتقاء سلامت پیروان آن امام شهید اهتمام ورزیم.