گالری عکس
در این نشست که بعد از ظهر روز دوشنبه ۱۲ شهریور ۹۷ تشکیل شد، در ابتدا دکتر هادیان، رییس دانشکده در خصوص چگونگی انجام بهینه فرایندهای اجرایی این دانشکده و دانشگاه به اعضای هیئت رئیسه گزارش تفصیلی ارایه داد و سپس اعضا به بحث و تبادل نظر در این موارد پرداختند.
در ادامه این نشست دکتر هادیان بر ضرورت هماهنگی میان معاونت های این دانشکده با معاونت آموزشی و معاونت بین الملل دانشگاه برای برنامه ریزی دقیق کلاس های عملی، تئوری و تجهیزات برای پذیرش دانشجویان بین الملل و نیز دانشجویانی که در آینده نزدیک در پردیس بین الملل دانشگاه در خارج از دانشگاه تربیت خواهند شد، تاکید کرد.
رئیس دانشکده توانبخشی با اشاره ماموریتهای ابلاغی رییس دانشگاه در خصوص راهاندازی رشتههای جدید موردنیاز کشور با استفاده از ظرفیت قابلتوجه دانشگاه، خواستار تعیین تکلیف دوره دکترای تخصصی رشته های کاردرمانی و بینایی سنجی شد. وی همچنین از معاونان دانشکده خواست گزارش سه ماهه فعالیتها و اقدامات انجام شده در این خصوص را تا دو هفته آینده تهیه و ارائه کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گزارش سفر خود به سلیمانیه در سمت نماینده دانشگاه در اقلیم کردستان گفت: در حال حاضر با توجه به ظرفیت های بالای این دانشکده برای مرجعیت علمی منطقه در تمامی رشتهها و مقاطع گوناگون بایستی در برنامه ریزی های آینده این مهم مدنظر قرار گیرد. وی تاکید کرد که معاونتهای آموزشی، بین الملل و پژوهشی دانشکده برنامه های خود را به صورت کاملتر با توجه به مهلت های تعیین شده در برنامه ۴ ساله و تاریخهای تعیین شده در نامه دکتر امینی، مشاور رئیس دانشگاه نهایی و برای عملیاتی شدن آماده کنند.
در ادامه جلسه دکتر میر، معاون مالی و اداری دانشکده به ارائه گزارشی از امور جاری دانشکده پرداخت. وی بااشاره به نشست مشترک خود با دکتر هادیان، دکتر آشناگر و هیئتی از شرکت آرنگ طب از قطعی شدن راه اندازی درمانگاه FOOT و اختلالات صافی کف پا خبر داد. وی همچنین به ارائه گزارشی از پیگیری درمانگاه اوتیسم، درمانگاههای تخصصی اسپاستیسیته و دست بیماران فلج مغزی و پیگیری فعالیت درمانگاه های تخصصی دیگر، راه اندازی آسانسور برای دسترسی افراد به ساختمان دفاتر معاونت های آموزشی پژوهشی و نیز ایجاد سالن سمینار در ساختمان محل برگزاری کلاسها، خرید فایر وال برای حل مشکل قطعی اینترنت و کمک به ویراستاری حرفه ای مجلات انگلیسی دانشکده پرداخت.
دکتر انصاری،معاون پژوهشی دانشکده نیز با ارایه گزارشی از برنامه ارتباط به صنعت این دانشکده و نحوه اجرای آن در سایر دانشکده خواستار تخصیص بودجه اختصاصی برای سخنرانان و کارگاه ها شد. همچنین در این نشست مقرر شد انتشار کتاب بعد از بررسی محتوایی آن در شورای پژوهشی دانشکده، روند چاپ طبق مقررات و آیین نامه های موجود و هماهنگی با انتشارات دانشگاه انجام شود.
در این نشست همچنین مقرر شد معاونت آموزشی دانشکده در خصوص استفاده از سیستم شعاع به جای کارت زنی با استناد به آیین نامه های موجود و توجه به الگوی اجرایی، برای تشویق اعضای فعال و کارا، شیوه نامه ای تدوین و ارایه شود.