مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ازوندره به مناسبت هفته دولت افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ازوندره برای رفاه حال مردم روستاهای ازوندره، باغچه، چارلی، قادرآباد، مسجدین که بالغ بر ۶ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد به بهرهبرداری رسید.
رئیس دانشگاه با گرامیداشت هفته دولت و اعیاد قربان و غدیر را تبریک گفت: با ارتقای سلامت و کیفیت زندگی بخشی از مردم کبودراهنگ باشد که نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس داشتهاند.
دکتر سیدحبیباله موسویبهار با اشاره به پیش رو بودن جشن ۴۰ سالگی انقلاب با ارائه شاخصهایی توضیحاتی در مورد رشد سطح علمی، عملی و خدماتی حوزه علوم پزشکی ارائه کرد.
وی با تاکید بر دستور کار بودن جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: به طور مثال امسال دانشگاه علوم پزشکی همدان پذیرای دانشجویان از کشور هندوستان است.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه ۳۱۰ پروژه بهداشتی در استان همدان آغاز شد و تاکنون ۷۰ درصد آن محقق شده است، ابراز امیدواری کرد: مردم از سلامت جسمی، روحی، روانی و اجتماعی بهتری بهرهمند شود.
وی از زحمات فرماندار، بخشدار و شورا و بقیه نهادهای کمک حال دانشگاه قدردانی کرد و این افتتاح را به عنوان هدیه و امانتی به مردم منطقه تقدیم کرد.
دکتر موسویبهار مساحت کل زمین را ۲ هزار و ۶۵۰ مترمربع و زیربنای کل را ۶۲۰ دانست و گفت: تعداد طبقات این مرکز دو طبقه است که دارای دو پانسیون پزشک بوده و مساحت پانسیون پزشک هر کدام ۷۰ متر مربع است.
وی افزود: دیوارکشی دور تا دور محوطه توسط سپاه و دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
فرماندار شهرستان کبودراهنگ این افتتاح را هدیه کوچک نظام و دولت به مردم دانست و گفت: این خدمات در مقابل بزرگواری و عزت مردم ناقابل است.
حجتالله مهدوی با ابراز شرمندگی از وجود نواقص در ارائه خدمات اظهار کرد: ما به عنوان سربازان این نظام و دولت به خصوص دولت تدبیر و امید سعی داریم بگوییم ما کاری نکردیم و اگر کاری انجام شده وظیفه بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد که در ایام حساس به دلیل تحریمها و هجوم دشمنان بیش از گذشته قدر نظام و امنیت کشور را بدانیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ نیز گفت: هزینه ساخت این مرکز بالغ بر ۹ میلیارد ریال است، همچنین هزینه تجهیزات پزشکی ۲.۵ میلیارد ریال بوده است.
دکتر حسن بهرامی با بیان اینکه روستای ازون دره جزو روستاهای مهاجرپذیر و از روستاهای خوب کبودراهنگ است، گفت: این درمانگاه قبلا ارائه خدمات در روستای باغچه انجام میشود و به دلایل مختلف درمانگاه باغچه به اینجا منتقل شد.
وی خاطرنشان کرد: اوایل سال ۹۲ مجوز احداث درمانگاه دریافت شد و بعد از اجرای طرح تحول سلامت شرایط خدماتدهی بهتر به مردم روستا فراهم شد.
در ادامه مسوولان از بخشهای مختلف مرکز از جمله تاق پزشک، مامایی، تزریقات، داروخانه، مراقبت سلامت ناظر، بهداشت محیط و حرفهای، انبار و سالن اجتماعات بازدید کردند.