مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با استفاده از ظرفیت طب سنتی کمک به اقتصاد کشور میسر میشود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان،
دکتر خدادوست
تقارن برگزاری اولین جشنواره طب ایرانی بین دو عید غدیر و قربان را به فال نیک گرفت و گفت: استفاده از ظرفیت طب سنتی یک رویکرد جهانی است و همه دست اندرکاران طب سلامت باید ظرفیتهای طب سنتی را بشناسند تا به اقتصاد سلامت کشور کمک شود.
وی به قدمت چند هزاره طب سنتی در کشور اشاره کرد و گفت:
گرچه طب سنتی، دانشمندان و کتابهای ما در جهان مطرح است،
این رشته از سال ۱۳۸۶ به عنوان رشته دانشگاهی مطرح شد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با بیان اینکه بخش حکمی طب سنتی وجه تمایز آن با دیگر ابعاد طب است، اظهار کرد: بوعلی در ابتدا کتاب شفا را در باب طبیعیات و الهیات مینویسد و در سالهای پایانی عمر خود کتاب قانون را در خصوص طب مینویسد که این موضوع هم بیدلیل نیست.
وی با اشاره به جمله ای از یکی از بزگان جهان مبنی بر اینکه اگر تفاوتهای فردی نبود پزشکی یک علم بود نه هنر گفت: سید اسماعیل جرجانی ۸۰۰ سال پیش بیان داشت «هر کسی را گرامی است خاصه، هرگز در جهان خلقت دو تن را نخواهی یافت که مزاجشان راست تا راست مشابه هم باشد».
دکتر خدادوست افزود: یکی از راههای خوب برای معرفی کارهای خوب این است که هر ساله جشنوارههایی برای معرفی کارهای جدید به عنوان مبنایی برای توسعه کشور برگزار شود.
وی با بیان اینکه آیین نامه جشنواره طب ایرانی به تازگی ابلاغ شد افزود: در این مراسم پیشکسوتان این حوزه برای شروع قدردانی میشوند.
وی با ارائه توضیحاتی در مورد اعلام فراخوان برای دریافت رزومهها و آثار خاطرنشان کرد که در نهایت در هر حوزه برگزیدگان تقدیر میشوند و نشان حکمت دریافت میکنند.