رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور در محل سلف سرویس دانشگاه، از روند بازسازی این مجموعه غذاخوری بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، رئیس دانشگاه با حضور در محل سلف سرویس این دانشگاه در جریان روند پیشرفت بازسازی این مجموعه قرار گرفت.
دکتر سید حبیباله موسویبهار
در این بازدید با تاکید بر لزوم رعایت مسائل بهداشتی، تلاش برای بهبود کیفیت غذا و افزایش رضایت مندی دانشجویان اظهار داشت: به دنبال پیگیری برای افزایش فضای سلف سرویس دانشگاه هستیم.
وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید و ورود دانشجویان به دانشگاه باید تلاش کنیم تا کار بازسازی مجموعه غذاخوری به موقع انجام و به اتمام برسد تا بتوانیم بهترین خدمات را به دانشجویان ارائه دهیم.
گفتنی است در این بازدید دکتر لاری معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر امیری مدیر امور دانشجویی، دکتر رحمانیرسا مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و نیز مهندس قدیمی رئیس اداره تغذیه نیز حضور داشتند.




