برگزاری کارگاه آموزشی بهینه سازی و شناسایی فاکتورهای موثر در فرآیند محصولات غذایی
|
سهشنبه، ۳۰ مرداد ۱۳۹۷
|
کارگاه آموزشی بهینه سازی و شناسایی فاکتورهای موثر در فرآیند محصولات غذایی ،با حضور دکتر محمد علیزاده ( استاد تمام و مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی ارومیه ) ،کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات و کارگاههای تولیدی استان برگزار شد
.
مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ،آرایشی و بهداشتی گفت : صنایع تبدیلی مواد غذایی یکی از مهم ترین بخش های صنعت در تمام کشورهاست که با امنیت غذایی در ارتباط است .امروزه صنایع تبدیلی با چالش های بسیاری از جمله رقابت با سایرین بمنظور حفظ مشتریان فعلی و جذب مشتریان جدید و بازارهای جدید مواجه می باشند . یکی از مهمترین استراتژهای مهم موفقیت برای شرکت ها ،بهینه سازی و شناسایی فاکتورهای موثر در فرآیند تولید محصولات در صنعت غذا می باشد
.
این کارگاه در راستای اجرای برنامه های عملیات معاونت غذا و دارو با رویکرد آشنایی مسئولین فنی با روش های بهینه سازی فاکتورهای موثر در فرآیند در صنعت غذا به منظور ارتقاء کیفیت و ایمنی غذایی برگزار گردید
.