معاون غذا و داروی دانشگاه، بر ضرورت اثر بخشی برنامه ها در حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محورتاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر ایرج خدادادی در کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور که با حضور اعضا کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان در معاونت غذا و دارو برگزار شد با تاکید بر اثر بخشی برنامه ها گفت: برنامه های اجرایی وقتی ارزشمند است که خروجی آن قابل ارزیابی و به طور عینی قابل مشاهده باشد.
وی با تاکید بر اینکه بهره مندی از جامعه سالم را نباید فقط محدود به حوزه بهداشت کرد، افزود: سلامت نسل بعد نیازمند ارتقا سطح سواد سلامت جامعه و فرهنگ سازی از طریق آموزش همگانی توسط همه سازمانها، ارگانها و مراکز علمی است.
دکتر خدادادی برنامه ریزی دقیق برای گروه های هدف را به منظور دستیابی به نتیجه عینی ضروری بیان کرد و افزود: لازمه تحقق این امر همفکری و خرد جمعی همه دستگاههای اجرایی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه، با تاکید بر هدفمند بودن برنامه ریزی و هزینه ها درحوزه آموزش شاخص های محصولات سالم و مجاز اظهار کرد: توجه و در الویت قراردادن شاخص های اصالت در خرید محصولات سلامت محور را نخست باید از خودمان آغاز کنیم تا بتوانیم در جامعه نیز فرهنگ سازی موثری داشته باشیم
.
در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد توسط دبیران کمیته های پیشگیری و مبارزه با قاچاق فرآورده های آرایشی و بهداشتی، خوراکی، آشامیدنی، دارو، مکمل، تجهیزات و ملزومات پزشکی به منظور جلوگیری از عرضه مکمل و دارو در باشگاه های ورزشی و عطاریها هماهنگی های لازم انجام شد.
همچنین تصمیم گرفته شد، به منظور مبارزه با قاچاق فرآوردههای سلامت محور، مانورهای مشترک با حضور سازمانهای ذیربط در طول سال ۹۷ با هماهنگی معاونت غذا و دارو برگزار شود.