معاون غذا و داروی دانشگاه، بر اهمیت برنامه ها و اولویت های حوزه غذا درراستای اهداف توسعه ملی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر خدادادی در جلسه ای که با حضور مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان آن حوزه برگزار شد، بر اهمیت برنامه ها و الویت های آن حوزه درراستای اهداف توسعه ملی تاکید و خواستار نظارت جدی و تقویت و ارتقاء سطح کمی و کیفی عملکرد بخش های مختلف شد.
دکتر محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از مهمترین فعالیت های حوزه غذا در سال گذشته و ابتدای امسال، شاخص فعالیتها و اهداف آن حوزه در سال جاری در راستای برنامه عملیاتی، اجرای صد در صد برچسب گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه ای، ادامه برنامه کاهش قند، نمک و چربی، برچسب گذاری محصولات تراریخته و فعالیت های مبارزه با قاچاق کالا به ویژه در حوزه آرایشی و بهداشتی را بیان کرد.
در ادامه کارشناسان با ارائه گزارش فعالیت های خود، نسبت به طرح مشکلات اجرایی موجود در حوزه پرداختند و دکتر خدادادی ضمن بررسی موارد، نظرات کارشناسان را برای بررسی ها ی تکمیلی دریافت کرد.


