کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گفت: انجیر منبع بسیار خوبی از پتاسیم است، یک مادهی معدنی که به کنترل سطح فشار خون کمک میکند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی؛ مصطفی رنجبر افزود: توصیه می شود انجیر مصرف کنید، زیرا این میوهی پر منفعت به دلیل داشتن میزان بالایی از فیبر میتواند به افزایش قدرت کنترل عملی دیابت به این بیماران کمک کند.
وی با بیان اینکه برگهای انجیر میزان انسولین مورد نیاز بیماران دیابتی را که مرتبا باید انسولین تزریق کنند، کاهش میدهد، ادامه داد: این میوه سرشار از پتاسیم است؛ به تنظیم میزان قند جذب شدهی خون پس از مصرف غذا کمک کرده و مصرف زیاد آن می تواند باعث نوسان کم تر قند خون شود؛ بنابراین، مصرف انجیر میتواند به بیماران دیابتی کمک کند به زندگی معمولی برگردند.
رنجبر، یادآور شد: انجیر منبع بسیار خوبی از پتاسیم است، یک مادهی معدنی که به کنترل سطح فشار خون کمک میکند و فیبر محلول پکتین، موجود در این میوه آزادانه در بدن حرکت میکند و از کلسترول جلوگیری میکند.
وی تصریح کرد: ثابت شدهاست که برگ انجیر سطح تریگلیسیرید را در بدن کاهش داده و از حملهی قلبی و سکتهی مغزی جلوگیری میکند.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه انجیر بدن را نیرومند و صورت را با طراوت و عضلات را به نشاط می آورد و اگر به هنگام شام خورده شود حرکات امعا را منظم و بدن را به نشاط می آورد، اذعان نمود: انجیر در انبساط تن در معالجه کبد و تصفیه خون مفید و در مورد سل و سرطان هم بسیار سودمند است که خوشبختانه همه تفراد میتوانند از این میوه استفاده کنند.
رنجبر تاکید کرد: انجیر بوی بد دهان را برطرف می کند و اگر آن را در شیر بجوشانند غرغره آن برای تورم لثه ها و دندان سودمند است و با رنگ بنفش خاصیت دارویی بیشتری دارد.
وی بیان کرد: انجیر دارای مقدار زیادی از دیاستازهای مختلف نیز است که می تواند هاضمه را به وضع خوبی تحریک کند و در تنظیم سیستم بدن موثر واقع شود، وجود فسفر فراوان در آن نیز می تواند در پرورش هوش و حافظه برای همه افراد به خصوص کودکان موثر واقع شود.
رنجبر گفت: انجیر به دلیل دارا بودن دانههای ریز، باعث تقویت معده و روده شده، برای کسانی که قند خونشان پایین میآید و ناگهانی احساس ضعف میکنند به دلیل جذب سریع قند آن در روده کوچک مناسب است.
وی در پایان خاطر نشلن کرد: خوردن انجیر خشک همراه با پسته، بادام و گردو موجب تقویت حافظه، قدرت تفکر و تعقل شده و گنجاندن آن در برنامه غذایی زنان باردار، حافظه نوزاد را تقویت مینماید۱۰-۱۴۲