رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: بکارگیری نیروی انسانی متخصص و مجرب در ارائه خدمات، محور اصلی و کارآمد در پیشبرد و ارتقا سطح درمان افراد جامعه خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر اورنگ ایلامی ابراز داشت: جذب و نگه داری نیروی متخصص پزشکی در بیمارستان ها اصلی مهم و ضروری است و عدم وجود افراد متخصص موجب بلا استفاده شدن تجهیزات درمانی خواهد شد.
وی افزود: افتتاح بیمارستان جدید یاسوج همراه با جذب نیروی متخصص، موجب کاهش بار مراجعین به استان های همجوار خواهد شد.
وی یادآور شد: روند تجهیز و نصب دستگاه های بیمارستان جدید الاحداث یاسوج آغاز و حدود ۴۰ درصد از اعتبارات آن دریافت شده، که این بیمارستان ظرفیت دو برابری به جمع تخت های استان اضافه خواهد کرد.
دکتر ایلامی وجود اتاق LDR را از مهمترین نقاط قوت بیمارستان جدید عنوان و بیان کرد: LDR به مکانهایی در زایشگاهها گفته میشود که هر مادر در فضایی با امکانات رفاهی و بهداشتی جداگانه از تختهای بستری استفاده میکند و جایگزین محیطهای قبلی که بزرگ و حریم خصوصی بیمار رعایت نمی شد، شده است.
وی اضافه کرد: این اتاقها یک فضای خصوصی و محرمانه برای مادر ایجاد میکنند تا از مرحله شروع درد زایمان و بعد از وضع حمل در یک محیط اختصاصی به همراه نزدیکانشان حضور داشته باشند که این ویژگی در ساختار بیمارستان بزرگ یاسوج سبب ایجاد مرکز مدرن زایشگاه و ناباروری می شود.
تکریم ارباب ارجوع با استقرار میز خدمت در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه صخبت های خود اشاره ای به استقرار میز خدمت در این دانشگاه داشت و اظهار کرد: هدف از افتتاح میز خدمت تکریم ارباب ارجوع، راهنمایی و ارجاع به بخش های مرتبط با حوزه های مورد نظر بدون سرگردانی و اتلاف وقت، انجام سریع پروسه ی اداری، ارائه خدمات به موقع، سریع و آسان و یکپارچه سازی سیستم پاسخگویی به ارباب رجوع و ارتقا سطح کیفی خدمات است.
وی اذعان داشت: این سامانه از طریق ابزار های ارتباطی یکپارچه و متعدد خود درخواست ها و نیاز های مطرح شده توسط ارباب رجوع را در قالب سرویس هایی همچون نظرسنجی، شکایت، پرسش و پاسخ و دریافت نموده و سپس به کارشناسان مربوطه ارجاع می دهد.
دکتر ایلامی خاطر نشان کرد: ثبت نامه ها به صورت الکترونیک در سامانه همراه با کد پیگیری موجب تسهیل و پیشبرد الکترونیک نامه و درخواست ها خواهد شد.
وی در ادامه ایجاد سامانه پیام رسان الکترونیک با امنیت بالای شبکه ای را در راستای فعالیت های بالقوه میز خدمت ضروری ذکر کرد.
دکتر ایلامی خاطر نشان کرد: تمامی امورات اداری مراجعین در میز خدمت انجام و در صورت مراجعه حضوری به مدیران با دریافت برگه تاییدیه به مدیران مربوطه مراجعه می نمایند.
وی تاکید کرد: امیدواریم تا پایان سال در تمامی واحد های اداری میز خدمت استقرار و امورات ارباب ارجوع تسهیل گردد.
اعضای هیات علمی، بازوان علمی و آموزشی دانشگاه ها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد، در ادامه گفت: همایش منطقه ای شورای عالی جذب دانشگاه های وزارت بهداشت، وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی منطقه حنوب کشور به میزبانی دانشگاه دولتی یاسوج برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در این نشست هم اندیشی، قوانین و فرایندهای مربوط به جذب اعضای هیات علمی مورد بحث قرار گرفت، تصریح کرد: چالش ها و مشکلات نحوه جذب اعضای هیات علمی که از مهمترین دغدغه های دانشگاه ها است بررسی شد و حاضرین نظرات خود را اعلام نمودند.
دکتر ایلامی افزود: با توجه به اینکه اعضای هیات علمی بازوان علمی و آموزشی کشور محسوب شده و وظیفه تعلیم و تربیت دانشجویان و آینده سازان را برعهده دارند، انتخاب و گزینش آنان نیازمند فرایند دقیق و حساس صلاحیت های علمی و عمومی است.
وی استفاده از ظرفیت بانوان را در فعالیت ها و کارهای اجرایی مهم تلقی کرد و یادآور شد: عدم توازن در رشته های مختلف تحصیلی به ویژه در گروه علوم پزشکی، موجب عدم چرخش نخبه ای و تهدیدی برای ساختار علمی کشور خواهد شد.
وی با عنوان این مطلب که بسیاری از اساتید در دوره ی پزشک عمومی خود جذب دانشگاه شده و پس از کسب مدرک تخصص و فوق تخصص فعالیت خود را در دانشگاه ادامه داده اند، اظهار داشت: جذب این افراد تحت عنوان عضو هیات علمی، با توجه به توانمندی های آنان ثمر بخش بوده که افزایش سن یکی از موانع جذب آنان می شود و در این راستا انتظار بررسی و حل این مشکل را داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نسبت تعداد اعضای هیات علمی به دانشجو در این دانشگاه را مطابق و متناسب با استاندارد های کشوری دانست و تصریح نمود: بیش از ۲۰۰ عضو هیات علمی مشغول به ارائه خدمت در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هستند و نسبت تعداد اعضای هیات علمی به دانشجو در این دانشگاه ۱ به ۱۰ اعلام شده است.
دکتر ایلامی در پایان توانمند سازی اساتید به علوم روز جهانی را موجب ارتقا سطح علمی دانشجویان و افزایش کیفیت ارائه خدمات علمی و آموزشی ذکر کرد..۶-۱۴۲