جلسه آموزشی چک لیست جدید برنامه های پیش نیازی (PRPs ) برای مسئولین فنی استان
|
دوشنبه، ۸ مرداد ۱۳۹۷
|
جلسه آموزشی و توجیهی در خصوص اهمیت ارزیابی برنامه های پیش نیازی (
PRPs
) و بررسی تخصصی چک لیست جدید اعلامی از سوی سازمان غذا و دارو
در سال ۹۷ با حضور مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان تخصصی، مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد
.
در این جلسه مدیر نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی در سخنانی به تبیین اهمیت و ضرورت توجه به اجرای برنامه های پیش نیازی به منظور فراهم آوردن زیر ساخت های لازم برای تولید محصول سالم و ایمن و به حداقل رساندن مخاطرات مواد غذایی و همچنین تاثیر امتیازات کسب شده در رتبه بندی کارخانجات، صدور پروانه، واردات و صادرات، استفاده از امکان تولید قراردادی و بازدیدهای فنی و بهداشتی از کارخانجات پرداختند
.
در ادامه ضمن ارایه مطالب آموزشی، کارگاه بررسی سرفصلهای چک لیست جدید
PRPs
و نحوه مستندسازی دستورالعمل ها و روش های اجرایی با مشارکت حاضرین برگزار گردید. در پایان کارگاه، ضمن برگزاری جلسه پرسش و پاسخ مهندس شهاب قصری، مدیر نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی به سوالات مسئولین فنی شرکت کننده پاسخ دادند
.