مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از روز سه شنبه دوم مردادماه به مدت چهار روز اقدام به برگزاری چهارمین همایش بین المللی ایمپلنت های دندانی با حضور اساتید، پژوهشگران و نخبگان متخصص گروه های جراحی دهان، فک و صورت، پروتزهای دندانی، پریو و رادیولوژی دهان، فک و صورت نموده است.
در ابتدای مراسم افتتاحیه این همایش که روز چهارشنبه سوم مرداد همزمان با ولادت باسعادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید، تعدادی از خادمین بارگاه رضوی با حضور خود فضای همایش را آکنده از عطر مسیحایی آن حضرت نمودند.
دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این مراسم طی سخنانی ضمن تبریک این روز فرخنده، به بیان شرح مختصری از تاریخچه دانشکده دندانپزشکی پرداخت و گفت: دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۵۴ در قسمت جنوب غربی دانشگاه آغاز به کار کرد.
وی افزود: هم اکنون ۴۳ سال از شروع به فعالیت این دانشکده می گذرد و روز به روز در سایه تلاش و زحمات تک تک اساتید و مسئولین دانشکده و دانشگاه، شاهد توسعه و پیشرفت آن در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی هستیم.
دکتر یوسفی همچنین گفت: به دلیل افزایش روبه رشد هر ساله تعداد دانشجویان دانشکده و گسترده تر شدن فعالیت های دانشکده، ۶۰۰۰ متر توسعه در کنار دانشکده در حال انجام است تا انشاءا... پس از اتمام ساختمان بتواند در زمینه های مختلف به این دانشکده کمک نماید.
رئیس دانشکده دندانپزشکی به عنوان سخنران بعدی این همایش سخنان خود را با تشکر از زحمات و تلاش های دکتر یوسفی و هیات رییسه در پیشرفت و توسعه دانشکده آغاز کرد و سپس گفت: موضوع ایمپلنت در دانشکده دندانپزشکی اصفهان به گونه ای ترقی کرده است که اصفهان به عنوان یکی از قطب های مهم در بحث ایمپلنت محسوب می گردد و کارهای پیشرفته ای در این خصوص انجام شده است.
دکتر عباسعلی خادمی تصریح کرد: امید است این همایش ظرفیت های جدیدی را برای توسعه پژوهش های بنیادین و ارائه راهکارهای حل مسائل و چالش های فرآروی دندانپزشکان و متخصصین ایجاد نماید.
دکتر احمد مقاره عابد عضو هیات علمی دانشکده و دبیر علمی این همایش نیز در این خصوص گفت: مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی، برگزاری چنین همایش هایی را جزء اهداف خود قرار داده تا از این طریق با به روزرسانی اطلاعات ایمپلنتولوژیست ها و دعوت از متخصصین برتر دنیا در این رشته، اصفهان را در خاورمیانه و جهان به عنوان قطب علمی ایمپلنتولوژی معرفی نماید
.
وی افزود: توجه ویژه بر روی شناخت، تشخیص، درمان های پروتز و جراحی می تواند بسیاری از این مشکلات را که باعث شکست درمان ایمپلنت در این بیماران و جراحات ناشی از آن است را برطرف کند
.
وی محورهای برگزاری این همایش را شامل روش های نوین در درمان ایمپلنت، تشخیص و درمان در کامپلیکیشن های ایمپلنت، اخلاق مداری در درمان ایمپلنت های دندانی، دندانپزشکی مبتنی بر دیجیتال و زیبایی در درمان ایمپلنت عنوان کرد و ادامه داد: برای رسیدن به این مهم تلاش شده تا علاوه بر دعوت از نخبگان و متخصصان ایرانی، از همکاران و پژوهشگران با تجربه از کشورهای مختلف نیز استفاده گردد تا فضایی بین المللی برای تبادل آخرین درمان ها، فناوری ها و تکنولوژی های روز دنیا فراهم شود
.
وی در خصوص برنامه های این همایش گفت: در این همایش شامل ۲۸ مقاله به صورت سخنرانی توسط اساتید و صاحبنظران از سراسر کشور و ۱۸ مقاله به شکل پوسترارائه خواهد شد، همچنین۱۰ کارگاه همزمان با برپایی همایش برگزار می گردد.
گفتنی است نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای دارویی و تکنولوژی در زمینه درمان ایمپلنت های دندانی و سایر تجهیزات دندانپزشکی نیز در کنار این همایش برپا می باشد.
شایان ذکر است این همایش تا روز جمعه پنجم تیرماه ادامه خواهد داشت.