برگزاری اولین جلسه بررسی چالش ها و مشکلات صنعت تولید شیرینی سنتی و تبین قوانین و مقررات مربوطه
|
یکشنبه، ۳۱ تیر ۱۳۹۷
|
اولین جلسه بررسی مشکلات کارگاههای تولید شیرینی سنتی سطح شهر سنندج در سال ۹۷ با حضور مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان تخصصی، مدیران و مسئولین فنی شاغل در این حوزه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد
.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ،آرایشی و بهداشتی گفت :کردستان همانند دیگر نقاط کشور دارای شیرینی ها و خوراک های ویژه ای است که منشاء آن در این استان بقوده و بعنوان سوغات های شناخته شده منطقه هم مطرح هستند
.
مهندس شهاب قصری گفت : رمز دسترسی احاد جامعه به مواد غذایی سالم و ایمن اجرایی نمودن ضوابط و قوانین و مقررات های مربوطه میباشد.در پایان کارشناسان و مدیران به بیان مشکلات نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند
.