مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه بر لزوم نظارت، بازرسی و پیگیری محصولات تولیدی تراریخته در استان همدان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر محمد کاظم زاده در این جلسه که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی،
آرایشی و بهداشتی دانشگاه برگزار شد با اشاره به دستورالعمل های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مبنی بر نظارت کامل از ورود مواد اولیه تراریخته به داخل کشور، نحوه استفاده از این مواد در شرکت های تولید مواد غذایی بررسی شد.
وی با تاکید بر دقت هرچه بیشتر در بازرسی ها نسبت به موضوع یاد شده، نحوه برچسب گذاری و اهمیت موضوع به کارشناسان نظارت بر مواد غذایی استان توضیح داده شد.