کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه در دوره آموزشی ایمنی زیستی سازمان غذا و دارو حاضر شدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، این دوره آموزشی که به منظور توانمندسازی و ارتقا تجارب علمی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاهها در سازمان غذا و دارو به مدت سه روز برگزار می شود، تغییرات ژنتیکی در موجودات زنده، تراریختگی در فرآوردههای غذایی، الزامات برچسب گذاری محصولات تراریخته بحث و بررسی خواهد شد.
دوره آموزشی یاد شده از ۱۲ تیرماه آغاز و تا ۱۴ ام ادامه خواهد داشت.