شروع فصل گرما و ضرورت پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا
|
پنجشنبه، ۷ تیر ۱۳۹۷
|
روز چهار شنبه مورخه ۹۷/۴/۶ در سالن اجتماعات مرکز بهداشت سنندج جلسه برون بخشی پیشگیری از بیماریهای منتقله ار آب و غذا با حضور نمایندگان ادارات ذیربط و معاون بهداشتی مرکز بهداشت و کارشناسان برنامه تشکیل گردید. هرسال با گرم شدن هوا نگرانی در ارتباط با شیوع بیماریهای منتقله از آب وغذا به وجود می آید،انجام هماهنگی های بین بخشی وکسب آمادگی لازم از ضررویات پیشگیری از شیوع این بیماریها میباشد،از طرفی با توجه به پدیده جهانی شدن، افزایش مسافرتها توسعه گردشگری و افزایش مصرف آب ومواد غذایی در خارج از منزل در جوامع مختلف بیماریهای منتقله از آب وغذا( افزایش موارد بیماری، تعداد زیادی بستری وموارد مرگ ،هزینه صرف شده برای کنترل) ،حملات بیوتروریستی با عوامل منتقل شونده از طریق غذا در جوامع مختلف از ضرورتهای دیگر استقرار نظام مراقبت را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است
در این جلسه کارشناسان ونمایندگان ادارات سطح شهرستان هرکدام مشکلات وراهکارها ی موجود در ارتباط با تامین وتوزیع آب ومواد
غذایی رابیان نمودند.درپایان کارشناس بیماریها ی مرکز بهداشت انتظارات خودرا درارتباط با پیشگیری از بیماریهای روده ای درسطح شهرستان به ادارات اعلام نمودند.