دوره آموزشی الزامات استاندارد آزمایشگاه ایزو ۱۷۰۲۵ در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، مهندس آذر یعقوبی به عنوان مدرس در این دوره آموزشی دو روزه که با حضور کارشناسان آزمایشگاه و نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه برگزار شد، گفت: این استاندارد شامل همه الزاماتی است که آزمایشگاه آنها را برآورده سازد که بتواند اثبات کند از نظر فنی صلاحیت داشته و قادر به فراهم آوردن نتایج معتبر است.
وی افزود: به کار گبری این استاندارد باعث کسب رضایت مشتری و به رسمیت شناخته شدن آزمایشگاه توسط مراجع قانونی است.