به گزارش روابط عمومی معاونت ترویج (به نقل از مهندس درجانی مدیرکل دفتر ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی و شبکه ترویج ) در راستای اجرای برنامه جامع شبکه عاملین ترویج ( به ویژه مروجان و کارشناسان مستقر در کانونهای تولید ) کارگاه آموزشی با عنوان
" آشنایی با روشهای کاشت، داشت و برداشت چای "
با حضور مسئولان سازمان چای کشور، مدیران،
محققان و مروجان جهاد کشاورزی، برای تعداد ۱۰۰ نفر از مروجان مسئول پهنههای تولیدی مراکز جهاد کشاورزی استان گیلان و مازندران ، از دوم تا چهارم تیرماه سال جاری در سالن همایش های مرکز تحقیقات و آموزش استان گیلان (رشت) برگزار شد.
در افتتاحیه این کارگاه آموزشی ، مهندس جدی نیا مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گیلان ضمن خوش آمدگویی به حاضرین هدف از برپایی این کارگاه آموزشی را مطرح و تشریح نمود.
در ادامه دکتر آزادی ( رئیس پژوهشکده چای ) با ابراز خرسندی از حضور در جمع کارشناسان ترویج کشاورزی ، همدلی پیش آمده بین دست اندرکاران کشاورزی گیلان و مازندران را بفال نیک گرفت و اظهار امیدواری کرد که این همکاری برای شکوفایی صنعت چای کشور موثر واقع شود. ، ایشان همچنین در خصوص ایجاد بانک ژنتیکی چای و کلون های اصلاح شده نیز توضیحاتی را ارائه نمود.
در ادامه این کارگاه مهندس جهانساز ( رئیس سارمان چای کشور ) طی سخنانی ضمن تشکر از برپا کنندگان کارگاه های آموزشی از این دست ، اظهار امیدواری کرد که این چنین حرکتهای مثبت ، تسریع در شکوفایی صنعت چای کشور را به ارمغان آورد.
در انتهای برنامه افتتاحیه کارگاه آموزشی ، مهندس ابراهیم نژاد ( معاون دفتر ساماندهی مراکز کشاورزی و شبکه ترویج معاونت ترویج جهادکشاورزی ) با ابراز خرسندی از تلاش های دست اندرکاران ترویج گیلان و سازمانهای همسو در زمینه کشاورزی ، برای تامین منابع اعتباری برای رشد حوزه ترویج در گیلان قول مساعد داد.
در ادامه این کارگاه ، اولین کلاس آموزشی با حضور دکتر آزادی ( رئیس پژوهشکده چای ) و مهندس فلکرو ( مدیر گروه ژنتیک و به نژادی پژوهشکده چای ) در خصوص نحوه رقم گیری و دستاوردهای ژنتیکی ، برگزار و سپس مدرسین مذکور به پرسشهای حضار پاسخ گفتند.
شایان ذکر است، این برنامه آموزشی و ترویجی با مشارکت و همکاری پژوهشکده چای، سازمان چای و مراکز جهاد استان گیلان و مازندران به صورت علمی و عملی برگزار گردید.
روابط عمومی معاونت ترویج