رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفهای همدان از برخورد با عرضهکنندگان مواد غذایی گرم توسط صنوف غیرمرتبط در همدان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، مهندس حسینعلی نوروزی
با اشاره به اقدامات واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت استان در ایام ماه رمضان، اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی ما در این ایام عرضه مواد غذایی گرم در پیادهروهاست.
وی با بیان اینکه تعدادی از واحدها اقدام به فروش مواد غذایی نظیر آش و حلیم در پیادهروها میکنند که به آنها تذکر جدی داده و برخورد کردهایم، گفت: دادستانی نیز به کلانتری و مراکز مربوطه ابلاغ کرده تا در برخورد با این صنوف با مرکز بهداشت همکاری داشته باشند.
رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفهای همدان با تاکید به اینکه نسبت به سالهای قبل کمتر شاهد عرضه مواد غذایی توسط واحدهای دارای مجوز هستیم و وضعیت بهتر شده است، خاطرنشان کرد: از دیگر مشکلات موجود عرضه مواد غذایی گرم توسط صنوف غیرمرتبط بوده که البته بسیار نادر است.
وی با بیان اینکه به اتاق اصناف و اتحادیهها ابلاغ کردهایم تا صنوف غیرمرتبط در این زمینه ورود نکنند، در ادامه در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه گفته می شود برخی از نانواییها از سبوس صنعتی در نان استفاده میکنند که برای سلامتی مضر است، آیا با چنین مواردی برخورد داشتهاید؟ افزود: در آرد به میزان استانداردهای لازم سبوس وجود دارد اما اضافه کردن سبوس جایز نیست.
مهندس نوروزی با تاکید به اینکه اضافه کردن سبوس بر ارزش غذایی نمیافزاید، بیان کرد: سبوس باید در بافت آرد وجود داشته باشد و فرآیند تخمیر
و پخت
را طی کند تا تاثیر مثبت را روی سلامت مصرفکننده بگذارد.
رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفهای همدان با اشاره به اینکه در صورت عدم استفاده از سبوس استاندارد در نانواییها با متخلفان برخورد خواهیم کرد، افزود: استفاده از سبوس در نانواییها اقدام مجازی نیست و ما با متخلفان برخورد خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه توصیه نمیکنیم سبوس به آرد اضافه شود، افزود: بیشتر سبوس را در پخت بربری و آن هم
در پهن
کردن چانه استفاده میکنند که این سبوس باید استاندارد باشد.
مهندس نوروزی با اشاره به اینکه مصرفکننده نباید فریب برخی از نانواییها مبنی بر استفاده از سبوس به منظور افزایش کیفیت نان را بخورند، خاطرنشان کرد: در خصوص بررسی کیفیت نان اتاق اصناف، شرکت غله و اتحادیه ها ورود میکنند اما سلامت نان برعهده ما است.
وی بیان کرد: بررسی شرایط بهداشتی محل نانوایی و عدم استفاده افزودنیها مورد توجه جدی قرار دارد.