
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفتوگو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: «دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طرح رتبه بندی نشریات علمی را بر اساس شاخصهای مهمی چون وضعیت انتشار، نمایه در پایگاههای اطلاعات علمی، دارا بودن سامانه استاندارد و تکمیل اطلاعات در سامانه ارزیابی نشریات علمی مورد بررسی و ارزیابی قرار میدهد و بر اساس آن نشریات را در چند سطح رتبه بندی میکند.»
دکتر حسن رسولی سقای افزود: «مجله علمی پژوهشی بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مدیر مسئولی دکتر افشین جوادی با کسب امتیاز
۸۰A
و افزایش ۱۲ امتیاز نسبت به سال گذشته توانست بالاترین رتبه در بین مجلات علمی پژوهشی وزارتین و دومین رتبه در زمینه صنایع غذایی در بین مجلات کل کشور و سومین رتبه در زمینه مجلات فارسی زبان دامپزشکی کل کشور را به خود اختصاص دهد.»
رسولی با توجه به تاریخچه انتشار این نشریه، گفت: «مجوز انتشار مجله بهداشت مواد غذایی در شصت و هفتمین کمیسیون بررسی و تایید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۸۹ صادر شد و اولین شماره از مجله در بهار ۱۳۹۰ منتشر شد و در سال ۹۱ رتبه علمی پژوهشی را از دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی و کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری کسب کرد
».
وی افزود: «مجله بهداشت مواد غذایی چهار شماره در سال (فصلنامه) و هشت مقاله در هر شماره به زبان فارسی با چکیده انگلیسی منتشر میکند. علاقهمندان می توانند مقالات خود را در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی از طریق وبسایت مجله به آدرس الکترونیکی
http://jfh.iaut.ac.ir/
ارسال کنند. مقاله بعد از تایید در جلسه هیات تحریریه مجله، از سوی سه داور متخصص ارزیابی و پس از ویرایش علمی و دستوری منتشر می شود.»
