دکتر امیرزاده کارشناس فرآورده های سنتی ، طبیعی و مکمل معاونت غذا و دارو ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات روزه داران بیان کرد : با توجه به ساعات طولانی روزه داری و همچنین قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در فصل گرم سال پیشگیری از کاهش شدید آب در حین روزه داری حائز اهمیت است تا بدن دچار کمبود و به دنبال آن سلامت جسمی روزه داران دچار مشکل نشود.وی ادامه داد : به این منظور استفاده از ترکیبات طبیعی و گیاهی برای کاهش عطش به شرح ذیل پیشنهاد می شود:
مصرف میوه های آبدار و سبزیجات مانند : کاهو، خیار بوته ای بدون پوست و بدون نمک،
کاهش حجم غذاهای سنگین ، چرب و گوشت
مصرف کمتر شیرینی هایی چون زولبیا ، بامیه و پشمک
نوشیدن ماء الشعیر بجای آب و چای
مصرف دانه ها و گیاهان لعاب دار مثل تخم شربتی و خاکشیر خنک در وعده سحر ( لعاب ها آب را تا مدتی در خود حفظ می کند و به تدریج آب را به سلول های بدن می رساند .)همچنین افطار را با خرما و آب گرم بازکنید و لازم به ذکر است بدانید مصرف فالوده هندوانه با سکنجبین یا تخم خرفه ۲ساعت بعد از افطار نیز در رفع تشنگی موثر است.
وی تاکید کرد : خوردنی های ادرار آور مانند هندوانه و چای پررنگ را در وعده سحر نخورید.در وعده های سحر و افطار از خورش های همراه آلو ،تمبرهندی و زرشک استفاده کنید و از خوردن غذاهای عطش آور همچون بادمجان ، ماکارونی ، کشک ، ماهی و کنسرو پرهیز کنید.