اولین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان در سالن شهدای استانداری همدان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی، در این جلسه در سالن شهدای استانداری همدان و با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان و مدیران ادارات کل و سازمانهای استانی تشکیل شد در خصوص موارد ذیل بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این جلسه دکتر حیدریمقدم قائم مقام رئیس و معاون اجتماعی دانشگاه با قرائت مصوبات جلسه نسبت به بررسی و انجام این مصوبات جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی را آغاز کرد.
بررسی مصوبات سال ۹۶ ازجمله گزارش روند پیشرفت برنامه جامع سلامت، تبیین تشکیل کانونهای سلامت محلات (cbo)، بررسی آبیاری مزارع سبزیکاری، ساماندهی خودروهای سیار عرضه مواد غذایی، بررسی اجرای مفاد برنامه جامع کنترل دخانیات، بررسی برنامه نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان(نماد) در دستورکار این جلسه بود.
دکتر سید حبیباله موسویبهار رییس دانشگاه با ارائه توصیههای بهداشتی و مراقبتی ماه مبارک رمضان توضیحاتی در خصوص اهمیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان عنوان کرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار با اشاره به استفاده از ظرفیت رسانهها در راستای پیشگیری و کنترل بیماریها اظهار داشت: باید با آموزش همگانی اجازه ندهیم فردی به بیماری و آسیبهای مالی و روانی ناشی از آن مواجه شود.
سید سعید شاهرخی افزود: دستگاههای عضو کارگروه سلامت و امنیت غذایی باید درک صحیح از بهداشت داشته باشند و بدانند وظیفه تامین سلامت جامعه تنها وظیفه علوم پزشکی نیست.
وی تاکید کرد: حضور نیافتن روسای دستگاه های مسئول در نشستی با این اهمیت قابل قبول نیست بنابراین این موضوع از این پس
رسیدگی میشود.