به گزارش روابط عمومی، این گردهمایی با هدف ایجاد تعامل دو طرفه و سازنده با بدنه علمی دانشگاه صنعتی شریف و بخش خصوصی در راستای ایجاد یک الگوی ملی در زمینه توسعه پایدار و ارزش آفرینی در سطح جامعه، روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی شریف برگزار گردید.
بنا براین گزارش؛ در ابتدای مراسم مهندس دهبیدی پور معاون پارک علم و فناوری دانشگاه به معرفی و ارائه گزارشی از روند راه اندازی پارک از ابتدا تا کنون پرداخت و آماری از کلیه نهادهای ذیلِ پارک علم و فناوری ارائه داد. وی از حضور بیش از ۳۰۰ شرکت فناور مستقر در ناحیه نوآوری شریف خبر داد و گفت: هدف میان مدت این پارک، ایجاد ناحیه نوآوری شریف در اطراف پردیس اصلی دانشگاه است تا روند رشد و توسعه کمی و کیفی شرکت ها در این ناحیه را شتاب بخشد.
معاون پارک علم و فناوری افزود: این گردهمایی در راستای ایجاد شبکه سازی و هم افزایی و همفکرسازی همچنین ایجاد تعامل و ارتباط بین واحدهای فناور و بدنه علمی دانشگاه صنعتی شریف تشکیل شده است.
مهندس ده بیدی پور در بخش دیگری از سخنانش؛ تامین زیرساخت فیزیکی مناسب و استاندارد، تنوع بخشی به خدمات ارائه شده، بهره گیری از ظرفیت فارغ التحصیلان با حفظ ارتباط با آنها، توسعه مدل های همکاری و استفاده از دانش و تجربه بخش خصوصی با توجه به نیاز به گسترش همکاری با این بخش و همچنین ایجاد انتفاع برای دانشگاه را از استراتژی ها و برنامه های آتی پارک علم و فناوری عنوان کرد.
دکتر موحدی پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و سرپرست پارک علم و فناوری نیز ضمن عرض خیر مقدم و قدردانی از پایه گذاران و زحمت کشان مجموعه پارک به معرفی برنامه های آتی پارک علم و فناوری پرداخت.
دکتر موحدی پور گفت: در مدت نسبتا کوتاهی که از شروع فعالیت پارک می گذرد ناظر پیشرفت قابل توجه آن هستیم. در طول یکسال که از فعالیت پارک می گذرد شرکت های بسیار زیادی پذیرش شده اند که به کسب و کار مشغولند.
وی ضمن ابراز خرسندی گفت: افتخار می کنیم که از دل دانشگاه چنین مجموعه هایی رشد یافته اند. اگر اوضاع به همین منوال پیش رود در چند سال آینده تصمیمات بسیار مهمی در اقتصاد دانش بنیان در کشور خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در صورت تعامل و انتفاع متقابل بین واحد های فناور و با این سینرژی و همفکری و هم افزایی قطعا شرایط برد برد بین مجموعه پارک و دانشگاه و فعالان اقتصادی اطراف دانشگاه از لحاظ فیزیکی و معنوی رخ خواهد داد و با ادامه این همکاری متقابل، فضای پیشرفت و توسعه بیشتری گسترش خواهد یافت.
دکتر موحدی افزود: وظیفه ما در دانشگاه و پارک ارائه مدل های مشترک در بعد مادی و معنوی برای تداوم همکاری می باشد.
وی گفت: مزیت بهره برداری دانشگاه از حضور فعالان اقتصادی و صنعتی اطراف خودش استفاده از توانمندیهاست.
ایشان تاکید کرد دانشجویان ما باید از این فرصت ها و مجموعه ها برای دوره های کارآموزی و کسب تجربه بهره مند شوند. در این صورت فارغ التحصیلان دانشگاه حین اشتغال به کار در اقتصاد جامعه نیز اثرگذار خواهند بود.
در ادامه مهندس رئیسی معاون صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات شریف به معرفی خدمات و نحوه ارائه اعطای تسهیلات مالی صندوق پرداخت.
شایان ذکر است؛ در بخش دوم برنامه نیز ارائه هایی توسط استارت آپ های موفق، مدیران و نمایندگان واحد ها در خصوص معرفی نحوه فعالیت و خدمات واحدهای فناور و همچنین ارائه ای با موضوع پایدار سازی کسب و کارها برگزار شد.