به مناسبت هفته سراهای دانشجویی جشنواره آشپزی با حضور فعال و پر شور دانشجویان دانشگاه سمنان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ، معاون دانشجویی دانشگاه سمنان گفت : در این جشنواره بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان خوابگاه خواهران در قالب ۵۴ تیم با ارائه انواع غذاها ، دسر ها و شیرینی ها هنر آشپزی خود را در ترازوی قضاوت گذاشتند .
دکتر بهروز گل محمدی افزود : هیات داوران در این جشنواره،هر تیم شرکت کننده را در پنج محور پیش غذا، غذای اصلی، دسر، سفره آرایی و تزیین غذا مورد ارزیابی قرار داد.
به گفته وی ، این جشنواره با هدف تقویت فرهنگ استفاده از غذای های اصیل و سالم ایرانی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان برگزار شد .
نتایج ارزیابی و رتبه های برتر این جشنواره متعاقبا اعلام خواهد شد .
|