" دکتر میثم مروجی" مدیر شبکه بهداشت و درمان بندرگز در جلسه فنی درون واحدی واحد سلامت محیط مرکز بهداشت بندرگز که با حضور کارشناسان بهداشت محیط در ستاد مرکز بهداشت و مراکز تابعه در محل سالن کنفرانس مرحوم دکتر ولیخانی مرکز بهداشت برگزار شد
،
با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط باید در بازدیدهای خود کیفیت و کمیت را مد نظر قرار دهند، بر برنامه ریزی دقیق به منظور بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن حساس بخصوص رستوران ها و ارتقاء سطح شاخص ها تاکید کرد.
در راستای پیگیری مصوبات کمیته علمی اجرایی گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان در آذر و دی ماه سال جاری ، جلسه فنی درون واحدی واحد سلامت محیط مرکز بهداشت بندرگز با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان بهداشت محیط مراکز تابعه در محل سالن کنفرانس مرحوم دکتر ولیخانی مرکز بهداشت برگزار شد
.
" دکتر میثم مروجی" مدیر شبکه بهداشت و درمان بندرگز در این جلسه در خصوص اهمیت کیفی و کمی بازدید از مراکز تهیه و توزیع و بخصوص رستورانها برای بازرسین بهداشت محیط صحبت و بر برنامه ریزی دقیق به منظور ارتقاء شاخص ها تاکید کرد.
همچنین اقدامات و پیگیری های صورت گرفته و برنامه های در دست اقدام در خصوص مصوبات کمیته علمی – اجرایی استان توسط مسئول واحد بهداشت محیط و کارشناسان ستادی برای بازرسین حاضر ارائه شد.
در پایان حدود انتظارات ، چالشهای موجود و شاخص های برنامه های سلامت محیط برای حاضرین تشریح شد .