به منظور کنترل صحیح مواد غذایی و پیشگیری از بیماری های ناشی از مصرف غذای آلوده ، چهارمین جلسه آموزشی مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی شهرستان بندرگز تحت عنوان اصول کاربردی haccp در محل سالن کنفرانس مرحوم دکتر ولیخانی مرکز بهداشت بندرگز برگزار شد.
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان بندرگز در این جلسه بر تولید محصولات سالم و توجه به سلامت مردم تاکید کردند.
شرکت کنندگان در این جلسه آموزشی با موضوعاتی همچون شناسایی نقاط بحرانی و خطر در تولیدات مواد غذایی و روش های کنترل بحران آشنا شدند.