کارگاه توانمند سازی زنان فعال روستایی با موضوع مجوز های لازم برای ایجاد کارگاه های خانگی تولید مواد غذایی،آموزشی ترویجی آشنایی با مراحل دریافت مجوز های مشاغل خانگی و سیب سلامت ویژه زنان روستایی و عشایری در استان گلستان با مشارکت معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
مدیر امور زنان روستایی جهاد کشاورزی استان گفت: کارگاه آشنایی با مراحل دریافت سیب سلامت در راستای تفاهم نامه مشترک مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی با معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص توانمند سازی زنان روستایی و عشایری برگزار شد.
در این مرحله کارشناسان مجرب معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی با تشریح شرایط اختصاصی فعالیت زنان در سطح مشاغل خانگی، کارگاه ها و کارخانجات صنایع غذایی به بیان فرایند مجوز های لازم در هر سطح پرداختند.
با توجه به اینکه بیش از ۱۰۰۰ زن فعال روستایی در استان در امر تولید محصولات غذایی فعال هستند و برخی از آن ها روزانه دو تن محصول غذایی تولید و عرضه می کنند ضروری بود تا با فرایند اخذ مجوز های لازم به منظور توسعه فرایند تولید و امنیت غذایی آشنا شوند.
لذا در راستای پروژه مشترک توانمد سازی زنان روستایی و عشایر دفتر ترویج وزارت جهاد کشاورزی و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، کارگاه های آموزشی مختلفی برای این گروه از زنان طراحی و اجر گردید که در این مرحله سرکار مهندس پیوستگان از کارشناسان با تجربه معاونت غذا و دارو امر راهبری کارگاه را بر عهده داشتند.
هدف اجرای این کارگاه ها رشد تولید کنندگان خرد مانند زنان روستایی و تبدیل عرضه محصولات سنتی به صنفی و با ارزش افزوده بالاتر و همچنین رونق اقتصادی پایا و امنیت غذایی است.
در کارگاه آموزشی فوق سرکار دکتر حسینی جبلی مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری، حجت الاسلام و المسلمین سایری نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی نیز بیاناتی در خصوص اهمیت توسعه توانمندی زنان استان و پایایی اقتصاد بیان نمودند.
در پایان مهندس لشکر بلوکی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان بر نقش دستگاه ها به منظور فراهم سازی زمینه رشد صنعت غذا از بستر تولید و روستا و تامین امینت غذایی استان تاکید نمودند.