با عنایت به اهمیت پایش آلاینده های شیمیایی (سموم آفت کشها، نیترات و فلزات سنگین) محصولات کشاورزی و منابع پایه تولید محصول سالم (آب، خاک و هوا) و تاکید ریاست محترم دستگاه سلامت مبنی بر بررسی وضعیت استان از نظر آلودگی منابع تولید محصول سالم، میزان باقیمانده آلاینده های مضر سلامت و پایش روند مصرف سموم آفت کش، بررسی ارتباط بیماری های متاثر از مصرف نامناسب سموم و جلوگیری از مصرف غیرکارشناسی، پیشگیری از بیماریهای حاصله و آینده نگری در این حوزه، جلسه مقدماتی تدوین سند ارزیابی باقیمانده آلاینده های شیمیایی محصولات کشاورزی با حضور پیام گزار سلامت سازمان جهاد کشاورزی و مدیر نظارت بر غذا معاونت غذا و دارو در دفتر رئیس دبیرخانه ساغ استان (مستقر در دانشگاه) برگزار شد.
مقرر گردید معاونت غذا و دارو هماهنگی های لازم به منظور تدوین سندی تخصصی و جامع ارزیابی باقیمانده آلاینده های شیمیایی با نگرش بر توزیع، فروش و مصرف سموم و نیز توجه به منابع پایه تولید محصول سالم با قابلیت اجرایی مختص استان را با مشارکت جهاد کشاورزی (و مراکز تحقیقاتی وابسته) و سایر دستگاه های اجرایی(سازمان محیط زیست، اداره کل استانداد و ...) و معاونتهای درمان، تحقیقات و فناوری، بهداشتی و مراکز تحقیقاتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی بعمل آورد.