دومین جلسه شورای پیامگزاران سلامت استان گلستان با حضور ابوالحسنی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دکتر دهنوی رئیس و طهماسبی نائب رئیس شورای پیام گزاران سلامت استان، اعضای سطح استانی، روسای پیامگزاران سلامت شهرستان ها و کارشناسان پیامگزار شهرستانها در سالن شهید آوینی حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
ابوالحسنی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از جلسه اول شورای پیام گزاران سلامت استان گفت: در جلسه اول دکتر جعفری عضو هیات علمی دانشگاه در خصوص جایگاه شورای عالی سلامت در کشور، فرابخشی بودن دبیرخانه شورایعالی سلامت و متناظر آن دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استانها، اهمیت کار پیام گذاران سلامت استان و لزوم همکاری بین بخشی گزارش جامعی ارائه دادند. همچنین اعلام نمودنددر جلسه قبل انتخابات ریاست شورای پیام گزاران استان نیز برگزار گردید و آقای دکتر دهنوی به عنوان رئیس و آقای طهماسبی نیز به عنوان نائب رئیس انتخاب گردیدند.
وی در ادامه گفت: براساس مصوبات جلسات قبل، کاربرگ شناسایی مشکلات و معضلات سلامت دستگاه های اجرایی استان به ادارات کل ارسال شده است و از پیام گزاران خواست که در جهت همکاری های بین بخشی و شناسایی این مشکلات همکاری لازم را به عمل آورند و اعلام آمادگی نمود تا کارشناسان دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با حضور در ادارات در تکمیل این کاربرگ ها همکاری لازم را بعمل آورند.
در ادامه جلسه دکتر دهنوی رئیس شورای پیامگزاران استان ضمن با اهمیت دانستن نقش این شورا گفت: پیام گزاران سلامت می توانند در جهت ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه نقش آفرین باشند. هر کدام از عزیزان، نماینده این شورا در دستگاه های اجرای استان هستند و در راستای اهداف اسناد توسعه ای مخصوصاً سند چشم انداز نظام که حضرت آقا آن را ابلاغ کردند، (و برنامه های میان مدت پنج ساله ششم و هفتم) انشاءالله بتوانیم آن چیزی که به شورای سیاستگذاری محول شده است را به نحو احسن انجام دهیم.
در ادامه جلسه طهماسبی نائب رئیس شورای پیامگزاران سلامت استان گفت: مقام معظم رهبری مسئله سلامت را امری ضروری و جزو مسائل درجه یک کشور دانستند. و در شورای پیامگزاران سلامت سیاست همگرایی و همدلی دستگاه های اجرایی در خصوص رفع مشکلات سلامت و امنیت غذایی مدنظر هست که انشاءالله با کمک یکدیگر پیگیری می کنیم.
وی در ادامه در خصوص چگونگی برنامه توزیع شیر رایگان در سطح مدارس استان با هدف ارتقاء سلامت دانش آموزان و در راستای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی مطالبی را ارائه دادند.
در ادامه جلسه چوگان کارشناس دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشتی توضیحاتی در خصوص توانمند سازی زنان روستایی فعال در عرصه کشاورزی ارائه دادند.
در این جلسه صادق زاده رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشتی گزارشی از روند اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و پرفشاری خون برای ارتقای برنامه سلامت خانواده در سطح استان ارائه دادندو خواستار همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی استان جهت پیوستن به این پویش و همکاری با مراکز بهداشت سطح استان شدند.