مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
معاونت غذا و دارو گفت: با هدف بررسی و کنترل مستمر مواد اولیه و فرآورده های غذایی گوشتی، باید بازدیدهای مشترک توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در معیت کارشناسان دامپزشکی از این واحدها صورت گیرد.
به گزارش
روابط عمومی معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، مهندس مریم کلاهدوز در خصوص ضرورت کنترلهای مستمر و دقیق بر فرآورده های گوشتی اظهار داشت: طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو مبنی بر طرح تشدید نظارت بر فرآورده های گوشتی و نیز بررسی صحت و سلامت گوشت و مواد اولیه ورودی، ارتقای کیفیت و بهداشت محصولات تولیدی و سلامت عمومی در جامعه کارشناسان این معاونت به صورت مستمر از واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی بازدید و نمونه برداری انجام میدهند.
مهندس کلاهدوز افزود: حضور کارشناسان دامپزشکی جهت نظارت بر مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در کنار کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو درراستای تامین سلامت و بهداشت دام و تضمین کیفیت فرآورده های خام دامی نقش بسزایی در ارتقای کیفیت و بهداشت محصولات تولیدی و سلامت عمومی در جامعه خواهد داشت.
مهندس سارا حاجی میرزا کارشناس فرآورده های گوشتی معاونت غذا و دارو در تکمیل این خبر افزود: در همین راستا، طی هماهنگی با اداره دامپزشکی و باهدف اطمینان از دسترسی مردم به مواد غذایی سالم و بررسی شرایط بهداشتی محلهای تولید مواد غذایی، درمعیت مسئول حراست معاونت غذا و دارو و کارشناس دامپزشکی شبکه بهداشت و درمان زبرخان به واحد های تولید فرآورده های گوشتی مراجعه، از تمامی سردخانه ها و سالن های تولید بازدید و از محصولات آن ها نیز نمونه برداری شد.
وی تاکید کرد: گشت های مشترک با اداره ی دامپزشکی از واحدهای گوشتی باعث بالا بردن دقت و افزایش کیفیت فراورده های گوشتی شده و طبق برنامهریزی صورت گرفته جلسات فصلی با اداره دامپزشکی در خصوص فرآورده های گوشتی برگزار خواهد شد و از شهروندان محترم نیز درخواست میشود، هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه ی حمل و نقل گوشت در شرایط غیر بهداشتی و بدون مجوزهای لازم از دامپزشکی و یا هرگونه عدم انطباق و مورد مشکوک در هنگام خرید و مصرف محصولات گوشتی را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۵۱۴۳۳۵۲۳۱۱ به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و یا بازرسین سازمان دامپزشکی اطلاع دهند.