مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت از اهمیت تغذیه با شیرمادر و نقش کلیدی آن در افزایش سطح سلامت مادر و نوزاد خبر داد.
مهندس لیلا شورورزی در گفت و گو با وب دا گفت: مسئله تغذیه با شیرمادر و تداوم شیردهی به نوزادان خصوصا به صورت انحصاری در ۶ ماه اول پس از تولد سبب پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری ها در سنین بالاتر خواهد شد و این موضوع به داشتن جامعه ای سالم تر و کارآمدتر کمک شایانی خواهد کرد، بنابراین ترویج تغذیه با شیر مادر یک اولویت بهداشتی اساسی در راستای افزایش سطح سلامت مادر و نوزاد است.
وی ادامه داد: تحقیقات، شواهد محکمی را در زمینه مزایای خاص شیرمادر برای مادر و کودک ارائه می دهند از جمله مزایای شیرمادر برای کودک می توان به جلوگیری از بیماری دستگاه گوارش، کاهش مرگ و میر در بین کودکان دچار سوء تغذیه، بهبود سیستم ایمنی نوزاد، جلوگیری از مننژیت، کاهش عفونت های تنفسی، پیشگیری از اسهال، پیشگیری از عفونت گوش میانی و پیشگیری از آسم و آلرژی غذایی اشاره کرد.
مهندس لیلا شوروزی ادامه داد: شیردهی علاوه بر مزایا و فواید بسیار برای کودک که بیان شد دارای مزایا و فوایدی برای مادر نیز می باشد مانند کاهش خونریزی بعد از زایمان، برگشت سریعتر رحم به حالت اول، کاهش دفع خون در قاعدگی، بازگشت سریعتر به وزن قبل از بارداری، کاهش خطر سرطان پستان و تخمدان و کاهش خطر شکستگی استخوان لگن و پوکی استخوان در یائسگی.
وی یادآور شد که با توجه به اهیمت و مزایای تغذیه نوزادان با شیر مادر محتوی آموزشی در همین رابطه توسط کارشناسان گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت برای افزایش میزان آگاهی افراد جامعه درخصوص نقش تغذیه با شیرمادر در ارتقای سطح سلامت مادر و نوزاد تهیه گردیده است برای مطالعه
اینجا
کلیک کنید.