دکتر پیمان مصدق رئیس دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام این خبر بیان داشت: این دوره تخصصی، زمینه آشنایی دانشجویان کشور با فناوری های مرتبط با نسل چهارم صنعت را فراهم می کند و به متخصصین صنعت کمک می¬کند تحول دیجیتال در کارخانه های خود را دنبال کنند.
دبیر علمی این رویداد با بیان اینکه پیاده سازی انقلاب صنعتی چهارم در صنایع به کاهش هزینه ها و بهره وری بیشتر در تولید کمک می¬ کند و اجازه می دهد مشتریان محصولات با کیفیت را انتخاب کنند، خاطر نشان کرد: سه پایه اصلی برای انقلاب صنعتی چهارم، دسترسی به شبکه اینترنت پرسرعت، هوش مصنوعی و اتوماسیون است.
دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان برگزاری این رویداد را برای صنایع و دولتمردان فرصتی ارزشمند دانست تا با مبانی و بنیادهای فکری انقلاب صنعتی چهار به طور دقیق آشنا شوند و توان برنامه ریزی و بسترسازی برای آینده صنعت را درآینده بدست آوردند.
وی با بیان اینکه در این دوره به طور خاص، بر روی پژوهش های محققین و صنایع در زمینه فرصت ها و چالش های این حوزه تمرکز خواهد شد, افزود: یکی از مهم ترین چالش ها برای گذار به نسل چهارم، آموزش است و بدون حضور جامعهی جوان دانشگاهی این گذار پایدار نخواهد بود.
رئیس دفتر همکاری های علمی و بین اللملی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به موضوعات مورد اهمیت در این مدرسه علمی گفت: شرکت کنندگان در این دوره با مقدمات نسل چهارم صنعت، اجزای تشکیل دهنده آن، کاربردها و مزایای آن در قیاس با روش های تولید مرسوم آشنا خواهند شد و دیدگاهی کلی نسبت به چگونگی استفاده از فرایندهای هوشمند، کلان داده ها و هوش مصنوعی در فرایندهای تولید در آینده و پیاده سازی روش های کسب و کار نوین به دست خواهند آورد.
شایان ذکر است: صنعت نسل چهارم، بر اساس زیرساخت های مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات، روند تولید محصول را از سفارش تا تولید و سپس خدمات پس از فروش و مشکلات قطعات و ماشین آلات را در یک مجموعه بهم پیوسته، سازمان می دهد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام به وبگاه این رویداد به نشانی زیر مراجعه نمایند:
https://english.iut.ac.ir/industry-4.0