معاون اموزشی دانشگاه: سرفصل دروس برخی رشتهها تغییر میکند
دکتر نادر تعمت اللهی معاون اموزشی دانشگاه در نشستی با کارکنان حوزه ستادی دانشگاه که به مناسبت اغاز «هفته اموزش» برگزار شده بود گفت: بازنگری در سرفصلهای دروس برخی رشتهها به منظور بهبود عملکرد رشتههای دانشگاه در دستور کار قرار داده شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا، دکتر نادر نعمتالهی، معاون اموزشی دانشگاه به مناسبت اغاز هفته اموزش با کارکنان حوزه ستادی دانشگاه شنبه، ۸ اردیبهشت در سالن شورای ساختمان مرکزی دانشگاه علامهطباطبائی دیدار و گفتوگو کرد.
دکتر نادر نعمتالهی در ابتدای این نشست از حرکت مثبت همکاران اموزشی تجلیل کرد و گفت: در سالهای اخیر بخشهای مختلف دانشگاه ساماندهی و سازماندهی شدهاند، مثل سازماندهی پذیرش دانشجو.
وی سپس به بررسی مسائل اموزشی پرداخت و درباره این موضوع گفت: در سالهای اخیر تغییراتی در زمینه اموزشی دانشگاه صورت گرفته است؛ از جمله این تغییرات حذف پذیرش دانشجو در نیمسال دوم سال تحصیلی در مقطع کارشناسی و حذف تحصیل اموزشمحور از مقطع کارشناسی ارشد است.
معاون اموزشی دانشگاه تغییر سیستم اموزشی را یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و در این خصوص گفت: سیستم اموزشی از سما به گلستان تغییر میکند و علت این تغییر بهبود روند انجام امور دانشجویی است. پس از تغییر سیستم دانشجویان میتوانند به صورت اینترنتی و سیستمی تسویه حساب کنند.
دکتر نعمتالهی تعداد دانشجویان کل دانشگاه را ۱۴ هزار نفر اعلام کرد و افزود: نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه علامهطباطبائی متناسب و مطلوب است و با تلاشهایی که صورت گرفته است دانشگاه توانسته است خود را به ۱۳ دانشگاه برتر برساند.
وی از افتتاح دو دانشکده جدید در دانشگاه علامه خبر داد و اظهار کرد: دو دانشکده الهیات و علوم ریاضی در این تابستان مجزا خواهد شد و همچنین دانشکده بیمه اکو به زودی تغییر محل خواهد داد.
معاون اموزشی دانشگاه تغییر سر فصلهای دروس را جزء برنامههای دانشگاه دانست و افزود: بازنگری در سرفصلهای دروس برخی رشتهها به منظور بهبود عملکرد رشتههای دانشگاه در دستور کار قرار داده شده است.
دکتر نعمتالهی بازگشایی دفتر مهارتافزایی دانشگاه را یک نقطه قوت خواند و گفت: بخش جدیدی با عنوان «دفتر مهارتافزایی» در دانشگاه راهاندازی شده است که افتخاری برای اموزش است. از زمانی که این دفتر بازگشایی شده فعالیتهای مهارتی گسترش یافته و این زمینهای برای توانمندتر کردن دانشجویان است.
وی از تعویق امتحانات خبر داد و گفت: امسال امتحانات دانشجویان از ۲۷ خردادماه اغاز می شود و تا ۷ تیر ماه ادامه دارد. علت به تعویق انداختن امتحانات عدم برخورد ان با ماه مبارک رمضان بود. مصاحبههای دکترا نیز بعد از امتحانات اغاز می شود و تا ۲۰ تیر ماه ادامه خواهد داشت.
معاون اموزشی دانشگاه در پایان سخنانش اظهار امیدواری کرد که سال پیش رو سال موفقیتامیزی در حوزه اموزشی باشد و دانشگاه در این زمینه همچون سایر زمینهها رشد و پیشرفت کند.
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳ شماره خبر: ۵۹۸۷ بازدید: ۷
نسخه چاپی