در این دیدار رئیس دانشگاه قرآن و حدیث با تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) ، وحدت میان مسلمانان و نیز گروه های مختلف شیعه را ضروری شمردند.
حجت الاسلام و المسلمین مسعودی اشتراکات فرهنگی و ادبی میان ایران و هند را فراوان دانسته و افزودند:
جامعه هند می تواند به عنوان پشتیبان فرهنگی و سیاسی ایران و اسلام باشد. وی دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث را در خدمت نیازهای فرهنگی و علمی جامعه هند دانست و برای برگزاری دوره های کوتاه مدت و بلند مدت آموزشی، اعزام استاد و ترجمه آثار به زبان های اردو، هندی و گجراتی اعلام آمادگی کرد.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه قرآن و حدیث نیز در این دیدار به معرفی دانشگاه قرآن و حدیث و شیوه آموزشی در بخش الکترونیکی پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد غلامعلی با تذکر این نکته که کتاب های منتشر شده در دانشگاه بسیار متعدد است، مجموعه ۲۰ عنوان کتاب تالیف شده به سفارش وزارت آموزش عالی و ۱۲ عنوان مشترک با انتشارات سمت را گزینه های مناسبی برای ترجمه و بهره مندی فضلا و دانشجویان دانست.
ایشان نرم افزارهای تولیدی مجموعه و بسته های آموزشی را از دیگر امکانات دانشگاه دانستند که در اختیار همه علاقه مندان به معارف حدیث است.
فضلای شرکت کننده در دوره آموزش های کوتاه مدت جامعه المصطفی به ارائه گزارش هایی از فعالیت های علمی و تبلیغی خود در هندوستان پرداختند.
ایشان ضمن ابراز شگفتی از گستره پژوهشهای حدیثی و کاربردی بودن آن، تاسیس شعبه دانشگاه قرآن و حدیث را از نیازهای ضروری جامعه امروز هند دانستند.
آخرین برنامه این مراسم، بازدید از نمایشگاه آثار دارالحدیث و آشنایی با فعالیتهای پژوهشکده علوم و معارف حدیث بود.
حجت الاسلام و المسلمین طباطبائی در این بازدید ضمن توضیح الگوی حدیث پژوهی در این پژوهشکده، به معرفی مرکز احیاء تراث پرداخت.
ایشان مجموعه آثار حدیثی دارالحدیث را ۴۰۰ عنوان در بیش از ۸۰۰ جلد معرفی کردند که به جهت دربرداشتن روایات اهل سنت می تواند به عنوان مرجعی برای گفتگو و تعامل میان شیعیان و اهل سنت باشد.
رئیس دانشکده علوم و معارف حدیث، مخاطب آیات و روایات را فطرت انسانی خواند و ترویج معارف قرآن و اهل بیت را مصداق مفهوم قرآنی «لیقوم الناس بالقسط» و زیربنای مناسبی برای گفتگوی میان ادیان و مذاهب متعدد هندوستان دانست.