به گزارش روابط عمومی، دفتر بهداشت دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان به منظور ارتقاء آگاهی و سطح سلامت جامعه دانشگاهی، کارگاه آموزشی با عنوان
"بهداشت مواد غذایی (فساد و تقلبات)
"
با همکاری واحد تغذیه در روز چهارشنبه مورخه ۱۸ بهمنماه ۱۳۹۶ در محل تالار حافظ دانشگاه با حضور پرسنل برگزار نمود. در این کارگاه که توسط سرکار خانم مهندس پورمحمدی کارشناس ارشد تغذیه اجرا شد مطالبی در مورد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، فساد و تقلبات در مواد غذایی ارائه گردید و در پایان در زمینه اهمیت غذای ارگانیک و کشاورزی ارگانیگ صحبت شد.