به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه ۹ خرداد ماه ۱۴۰۱، چهاردهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت با حضور دکتر احمد کیوانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ، دکتر عزیزالله مولوی معاون فرهنگی - اجتماعی دانشگاه و جمعی از مسئولان دانشگاهی، انجمن های علمی-دانشجویی و دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
دکتر عزیزالله مولوی ضمن عرض تسلیت حادثه متروپل آبادان و گرامیداشت یاد جان باختگان این حادثه ، گفت: انجمن های علمی یکی از مهمترین بازوهای علمی و تکنیکی دانشگاه ها هستند و به تناسب توسعه جوامع بشری و علم جدید، ماموریت های جدیدی هم برای دانشگاه ایجاد می شود که انجمن های علمی در تحقق آنها نقش بسزایی دارند.
معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه در ادامه گفت: اگر امروز صحبت از اشتغال دانش بنیان می کنیم، اگر از استارتاپ ها، تجاری سازی دانش و کارآفرینی حرف می زنیم، اینها ماموریت هایی هستند که برای انجمن های علمی طراحی شده است که البته بسیار اثر بخش و پر خیر و برکت است.
دکتر مولوی با بیان اینکه در دولت جدید و در سال جاری، تولیدات دانش بنیان و مبتنی بر علم، توجه به سمینارها و گردهمایی های علمی از کارهایی است که انجمن های علمی به خوبی به ان توجه نشان داده اند، گفت: ما در دانشگاه شهرکرد و در معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه از هیچگونه حمایتی از انجمن های علمی-دانشجویی دریغ نخواهیم کرد.
معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه با اشاره به هویت جدیدی که فضای کرونایی به انجمن های علمی داد، بیان کرد: زیرساخت های فناوری دیجیتالی و الکترونیکی، دسترسی به منابع اطلاعاتی، معرفت بخش را برای دانشجویان و انجمن های علمی فراهم کرده است و امروز مجبور نیستیم برای دسترسی به یک کارآفرین نمونه یا ارتباط با انجمن های علمی دانشگاه های دیگر مسافت فیزیکی طی کنیم بلکه با بهره گیری از فناوری نوین این دسترسی ها به راحتی امکان پذیر شده است.
دکتر عزیزالله مولوی گفت: در نظر داریم دو نشست تخصصی با انجمن های علمی- دانشجویی دانشگاه داشته باشیم تا آنها در جریان شیوه نامه ها و طرح های جدید بنیاد ملی نخبگان، پارک علم و فناوری و مراکز رشد قرار دهیم چراکه طبق آنها، حمایت های خوبی از نخبگان، دانشجویان و صاحبان ایده که به حل مسئله ای در استان و کشور کمک می کنند، صورت می گیرد و ضرورت دارد انجمن های علمی در جریان این حمایت ها قرار گیرند تا بتوانند اهداف خود را بهتر پیش ببرند.
معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه با اشاره به ضرورت تشکیل انجمن های علمی بین رشته ای، ادامه داد: انجمن های علمی بین رشته ای می توانند با هم افزایی و با ارتباط بیشتر با صنعت به سمت تشکیل کارگروه هایی پیش روند که هرچه بهتر به ایجاد اشتغال، کارآفرینی و تولید محصول و ثروت کمک کند.
دکتر احمد کیوانی نیز در این نشست گفت: به وجود دانشجویان مستعد و فعالی که در دانشگاه شهرکرد وجود دارند افتخار می کنیم و پذیرای همکاری شما با معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهرکرد هستیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اشاره به اینکه باید از ظرفیت های بسیار خوبی که در دانشگاه داریم هرچه بیشتر و بهتر بهره ببریم، گفت: باید برگزاری استارتاپ ها و رویداد های ایده پردازی را قوت ببخشیم،.
دکتر احمد کیوانی ادامه داد: سعی می کنیم با کمک شما دانشجویان، خانه های خلاقیت را تشکیل دهیم تا مسائل دانشگاه و صنعت را شناسایی و با اولویت بندی به حل آنها کمک کنیم.
در پایان این آیین از انجمن های علمی برتر، مدیر مسئولان و سردبیران نشریات برتر و بخش های برتر از جمله محتوای دیجیتال، محتوای دیجیتال ویژه و خلاقانه، محتوای دیجیتال و ویژه، محتوای دیجیتال و کارآفرینی و محتوای دیجیتال و مسابقه با اهدای لوح تقدیر شد.