ادامه کلاس های اموزشی به مناسبت هفته سلامت
|
چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷
|
درچهارمین روز هفته سلامت (سه شنبه۹۷/۲/۴)جلسه توجیهی و اموزشی جهت سبزیکاران و برخی از کارشناسان ترویج در سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سنندج توسط کارشناسان مرکزبهداشت سنندج برگزار شد.
در این جلسه اموزشی مهندس محمد سلیمی کارشناس بهداشت محیط مرکزبهداشت در زمینه اهمیت ابیاری سبزیجات و صیفی جات با اب سالم و تهدیدات استفاده از ابهای اغشته به فاضلاب و مضرات استفاده از مواد نفتی در زدودن علفهای هرز مزرعه مطالبی را بیان کردند.
ایشان ضمن توضیحاتی در باره موضوع باقیمانده سموم در محصولات،تجمع نیتراتی و لزوم رعایت دوره کارنس سموم مصرفی،اظهار داشتند که در سالجاری ازتمامی محصولات سبزیکاری و صیفی کاری شهرستان با همکاری معاونت محترم غذاوداروی دانشگاه نمونه برداری وازمایش خواهد شد.تا با همکاریهای بین بخشی حصولات سالم به بازار جهت استفاده مردم عرضه گردد.