مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی اصفهان در خصوص روند پیشرفت پروژه عمرانی دانشکده مهندسی مکانیک بیان داشت: پروژه ساختمان دانشکده مهندسی مکانیک با ۱۴ هزار متر مربع زیر بنای کل در ۴ بلوک و ۵ طبقه با زیربنای هر طبقه ۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع طراحی و اجرا شده است.
مهندس محمدی افزود: در طراحی معماری فضاهای این دانشکده، همچون سایر دانشکده های دانشگاه، طبقات شامل بخش های آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی و اداری است.
وی در مورد کاربری طبقات افزود : در طبقه همکف و اول کارگاه ها و آزمایشگاه ها، طبقه دوم کلاس های درس، طبقه سوم و چهارم اتاق اساتید، دانشجویان دکتری و مدیریت دانشکده طراحی و اجرا شده است.
رئیس دفتر فنی دانشگاه با اشاره به پیشرفت پروژه در بخش نازک کاری خاطر نشان کرد: تاریخ شروع قرارداد فاز دوم (نازک کاری) دی ماه ۹۸ و مدت پیمان ۳۶ ماه بوده که پس از گذشت ۲۶ ماه از این قراداد، نازک کاری پروژه دارای درصد پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی است؛ با وجود ۳۴ درصد تاخیر از برنامه زمان بندی فاز دوم پروژه، در حال حاضر درصد پیشرفت فیزیکی کل ساختمان شامل سفتکاری و نازک کاری حدود ۶۲ درصد می باشد.
مهندس محمدی موانع موجود از ابتدای قرارداد فاز دوم بر سر راه پیشرفت سریع پروژه را عدم تامین مالی موردنیاز، شیوع بیماری کرونا و وجود موانع فنی و اجرایی دانست و اشاره کرد: در حال حاضر با حل شدن موانع فنی و اجرایی و پیگیری های مستمر جهت تامین مالی، طی
۱۱۰
روز گذشته سرعت عملیات اجرایی با افزایش نیروهای پیمانکار نسبت به میانگین آن در ۸ ماه ابتدای سال۱۴۰۰ رشد حدود ۱۰۰ درصدی داشته است.
گفتنی است برآورد تقریبی بودجه مورد نیاز جهت تکمیل پروژه دانشکده مکانیک تا زمان بهره برداری در حدود ۵۵۰ میلیارد ریال می باشد.
عضو شورای عمرانی دانشگاه صنعتی اصفهان، همچنین روند اجرای پروژه ساختمان شماره ۲ نوآوری را مثبت ارزیابی کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به ضرورت و اهمیت تقویت شرکت های دانش بنیان در جهت تولید علم و نوآوری و با اهتمام مدیریت دانشگاه بر اتمام هر چه سریع تر طرح های نیمه تمام کاربردی دانشگاه، احداث این ساختمان، در گروه اولویتهای دوم طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی اصفهان قرار گرفت.
وی با برشمردن ویژگی های کاربردی ساختمان نوآوری افزود: ساختمان شماره ۲ با زیر بنای ۲۲۰۰ متر مربع و در ۳ طبقه احداث می گردد.
مهندس محمدی پیشرفت فیزیکی ساختمان نوآوری شماره ۲ را حدود ۷۲ درصد دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر نازک کاری پروژه تکمیل ساختمان نوآوری شماره ۲ دارای پیشرفت فیزیکی حدود ۴۳ درصد و در مجموع (سفتکاری و نازک کاری) دارای پیشرفت فیزیکی حدود ۷۲ درصدی است.
عضو شورای نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه هزینه اجرای این پروژه را از ابتدا تا کنون حدود ۵ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود جهت اتمام این پروژه حدود ۶۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز باشد.
مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی اصفهان روند ساخت و ساز را در روزهای پایان سال مطلوب دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی سنگ فرش کف راهروها، تست و عایق کاری لوله های تاسیسات مکانیکی، تکمیل کانال های تهیه هوای مطبوع و عایق های آن در دست اقدام می باشد.
مهندس محمدی افزود: به منظور انجام خدمات نظارت بر اجرای پروژه با توجه به محدودیت های مالی دانشگاه، قرارداد مشاور جهت نظارت بر عملیات اجرایی خاتمه یافت و ادامه خدمات نظارت از اسفند ماه امسال بر عهده کارشناسان زبده دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه قرار گرفت.
شایان ذکر است در سال جاری این پروژه حدود ۸ ماه به خاطر عدم تامین بودجه و تگناهای مالی تقریبا به صورت کامل متوقف بود و با شروع مجدد عملیات اجرایی و در صورت تامین اعتبار موردنیاز انتظار می رود انشاالله مهرماه سال ۱۴۰۱ قابل بهره برداری باشد.