
به گزارش روابط عمومی موسسه وی افزود: شورای عالی آموزش و پرورش اتاق فکر نظام تعلیم و تربیت کشور است که قوانین و مقررات مورد نیاز آن در این شورا تهیه، تدوین و تصویب می شود.
طاهری نیا اظهار داشت: با توجه به شناختی که از شورای عالی و آموزش و پرورش دارم، این واحد تحت نظام مطالعات پشتیبان که در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها نقش موثری دارد، می تواند منشا اثر زیادی برای آن باشد.
وی ابراز داشت: ما آمادگی همکاری و تفاهم با آموزش و پرورش را داریم چون آموزش و پرورش زیرساخت و زیر بنای آموزش عالی است هر چه این زیرساخت محکم و مبتنی بر یافته ها و پژوهش های علمی و آموزشی باشد، می تواند در توسعه و کارآیی نظام آموزش عالی نقش مهم و موثری را ایفا کند.
طاهری نیا با اشاره مهم ترین محورهای همکاری فیمابین خاطرنشان کرد: از جمله محورهایی که می تواند باعث همکاری و استفاده از امکانات و زیرساخت های طرفین شود، برگزاری همایش ها و نشست های علمی، دوره های آموزشی مرتبط ملی و بین المللی، بهره مندی از فرصت های مطالعاتی، اجرای مشترک طرح های تحقیقاتی، تالیف یا ترجمه کتب و مقالات مرتبط با نیازهای علمی طرفین، ارایه مشاوره های علمی – پژوهشی و... می باشد.
رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی وزارت علوم در پایان گفت: باید با شناسایی محورها و ماموریت های مشترک بتوانیم از ظرفیت های هر دو دستگاه به نحو مطلوبی برای پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی کشور استفاده نماییم.
لازم به ذکر است در این نشست معاونان دبیرکل شورای عالی و موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی، دیدگاهها و نظرات خود را درباره نحوه همکاری و تعامل فیمابین را بیان کردند.