به گزارش پایگاه خبری وبدا، مهندس مجید پورخیاط گفت: عدالت در سلامت همواره مورد توجه این حوزه است و ما نیز با این رویکرد با رسانه ها در ارتباط هستیم .
وی با اشاره به این که ما به همراهی قوی رسانه های متخصص در استان نیازمند هستیم، اظهار کرد: متاسفانه بعضا در شبکه های اجتماعی و کانال های خبری با افراد غیر حرفه ای مواجه هستیم که بدون هویت و دنبال کننده اهداف نامتعارفی هستند.
سرپرست روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نگاه مغرضانه برخی کانال های خبری و اقدام غیر حرفه ای آن ها را مخرب دانست و ادامه داد: فعالیت رسانه های متخصص و حرفه ای استان در راستای رفع مشکلات مردم در حوزه سلامت قابل تقدیر است.
وی با بیان این که رسانه های قوی استان نباید دنبال روی کانال های تلگرامی بدون شناسنامه باشند و بر موج آن ها سوار شوند، ادامه داد: مدیریت خوب برخی از رسانه ها در کاهش تنش های جهت دار ارزشمند است و نشان از هم سو بودن رسانه ها در راستای رفع مشکلات حوزه سلامت و خدمت رسانی به مردم است.
در این دیدار، مجید پیشینیان، مدیر خبرگزاری مهر استان نیز با بیان این که تکلیف سنگینی را بر دوش داریم، گفت: با وجود دانش و تخصص کافی و همکاری های مناسب شاهد هم افزایی بیشتری خواهیم بود.
وی با اشاره به این که برخی از رسانه نماها با جهت گیری خاصی در برخی از حوزه ها پیش می روند، بیان کرد: معتقدیم هدف رسانه ها واقعا مچ گیری نیست و باید گفت ما با تمام توان در پیشبرد منافع مردم در حوزه سلامت عموم هم چون گذشته حرکت خواهیم کرد.
امین عربشاهی، مدیر خبرگزاری تسنیم خراسان شمالی نیز در دیدار جداگانه ای با اشاره به این که ورود ما به کمبودهای بخش حوزه بهداشت و درمان فقط با نگاه مردمی بوده است، گفت: آماده افزایش تعامل در حوزه سلامت هستیم.
وی افزود: ما در کنار دانشگاه علوم پزشکی هستیم، چون فعالان این حوزه برای حفظ جان مردم تلاش می کنند.
وی اضافه کرد: حوزه بهداشت و درمان با جان مردم سر و کار دارد و نمی توان به راحتی از کنار این حوزه عبور کرد و در راستای وظیفه خود در رسانه، برای حفظ جان مردم در کنار این حوزه خواهیم بود.