فتح اله نوروزی در نشست ستاد مقابله با بیماری کرونا در جمع روسای ادارات، بخشداران و اصناف افزود: مرحله اول طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید با اولویت ادارات دولتی همزمان با سراسر کشور در شهرستان اجرایی میشود.
نوروزی تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، مدیریت، کنترل و نظارت هوشمند بیماری کرونا از طریق تبادل اطلاعات بر خط در بستر سامانه امید بهمنظور ایجاد تعادل در زندگی روزانه شهروندان و صیانت از سلامت آنان است.
وی همچنین اظهار کرد: کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی بخشهای حاکمیتی، دولتی، عمومی و خصوصی، دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۲ قانون مدیریت بحران، واحدها و فعالیتهای صنفی، دانشگاهها و حوزههای علمیه، حوزههای فرهنگی و اجتماعی و تردد و حمل نقل از حوزههای مشمول این طرح میباشند که در مراحل بعدی، طرح هوشمند سازی برای آنها اجرایی خواهد شد.
نوروزی بیان کرد: در حوزههای مشمول این طرح، الزامات فعالیت، ضمانت اجرا و مسئول و ناظر بهطور کامل مشخصشده است و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ناظر عالی در تمام حوزهها و فعالیتها خواهد بود.
وی بیان کرد: بنا بر طرح مدیریت هوشمند محدودیتها در مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی اعلامشده که همه کارکنان مراکز مشمول این دستورالعمل اعم از دائم، موقت، پارهوقت و فصلی یا افرادی که تازه استخدام شدهاند قبل از شروع به کار باید نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام نمایند.
نوروزی تاکید کرد: طبق این طرح؛ در مراکزی که پذیرش مشتری داشته و پذیرایی در محل انجام میگردد در صورتی مشتریان میتوانند از خدمات مراکز مذکور استفاده نمایند که نسبت به تزریق دو دوز واکسن کرونا که دو هفته از آن نیز گذشته باشد، اقدام نموده و دارای کارت واکسن و یا ثبت اطلاعات در سامانه واکسیناسیون باشد.
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: اقناع و تشویق مردم برای تزریق واکسن کرونا تنها بر عهده شبکه بهداشت و درمان نیست و تمامی ادارات، نهادها برای پویش برای هم بمانیم (واکسیناسیون کرونا) به معنای واقعی تلاش نمایند تا هر چه زودتر به مورد انتظار کشوری که ۸۵ درصد است، برسیم.
نوروزی گفت: ۴ منطقه آموزشوپرورش باید نسبت به شناسایی کادر آموزشی و دانشآموزانی که تاکنون واکسن تزریق نکردهاند، با شبکه بهداشت و درمان همکاری نمایند.
وی تصریح کرد: مراکز واکسیناسیون در شهرستان باید تقویت شوند و مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت با جدیت همیشگی در کنار مراکز تجمیعی، برای واکسیناسیون افراد جامعه تلاش نمایند.
نوروزی اضافه کرد: برای واکسیناسیون افراد ساکن در مناطق صعبالعبور و کوهستانی، اکیپهای سیار بیشتری فعال شوند و چون تعداد افراد واکسینه نشده در شهرستان بالاست، همه نهادهای اجرایی شهرستان باید با حساسیت بیشتری به شبکه بهداشت و درمان در این امر مهم کمک نمایند.
فرماندار دشتستان تاکید کرد: بحث رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس باید با جدیت انجام شود و با نظارت بازرسان بهداشتی و همکاری مدیران، تمامی مدارس طبق چکلیست ارسالی وزارت بهداشت مورد بازرسی قرار گیرند و نتیجه این بازرسیها طی یک نامه به مدیرکل آموزش پرورش استان ارسال شود.
انتهای پیام/ س.غ۳۰۳۰