دکتر علیجانپور سرپرست دانشگاه ارومیه در دیداری صمیمی پای صحبت های بسیجیان پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه نشست. حجت الاسلام و المسلمین کیومرزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه و سرهنگ علی نژاد فرمانده بسیج کارکنان سپاه شهدا استان نیز در این دیدار حضور داشتند.
دکتر احمد علیجانپور سرپرست دانشگاه ارومیه در این نشست صمیمی ضمن تاکید بر اهمیت بسیج، گفت: الگوی بسیجیان باید ائمه اطهار(ع) باشد که ایشان تمام وجود خود را برای اسلام و خدمت به مردم وقف نموده بودند .
وی افزود: یکی از انتظارات بنده از دکتر جوادی به عنوان معاونت فرهنگی و دانشجویی توجه ویژه به مسایل فرهنگی کارکنان و اعضای هیات علمی است که در این مسیر پایگاه شهید یعقوبی می تواند یاری رسان دانشگاه باشد و ما نیز از برنامه های شما حمایت خواهیم کرد .
حجت الاسلام و المسلمین کیومرزی مسئول نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه نیز در این جلسه ضمن اشاره به فعالیت های تاثیر گذار پایگاه شهید یعقوبی در دانشگاه همچون تشکیل گروه های مطالعاتی و فعالیت های فرهنگی و تقدیر از اعضای این پایگاه، گفت: بسیج همیشه باید آماده باشد و هر زمان که اسلام و کشور نیاز داشته باشد حضور پیدا کنند و الان در این مقطع زمانی دقیقا زمانی است که بسیج باید به صورت جهادی یاری رسان مسائل فرهنگی دانشگاه و جامعه باشد .
سرهنگ علی نژاد فرمانده ناحیه بسیج کارکنان سپاه شهدای آذربایجان غربی نیز در این جلسه ضمن تشکر از فرمانده و اعضای پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه به عنوان یکی از پایگاه های نمونه، بیان کرد: خدمت بی منت و گره گشایی از مشکلات مردم رسالت اصلی تشکیل بسیج است و بسیج ادارات در واقع در جهت عمق بخشی به این رسالت تشکیل شده که ان شالله بتوانیم با کمک به دولت انقلابی و اسلامی زمینه های رضایت مندی و امید بخشی به مردم را فراهم نماییم.
در ابتدای این جلسه دکتر حبیب زاده فرمانده پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه (پایگاه شهید یعقوبی) نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این پایگاه و دغدغه های بسیجیان، گفت: اثرگذاری، جذب نیرو، خروج از انفعال، همراهی با اهداف دانشگاه، افزایش توانمندی های فردی و ... سرلوحه کار مجموعه بسیج کارکنان دانشگاه است و بدین منظور، آموزشهای پیوسته در قالب تشکیل جلسات هدفمند بصورت آموزشی - کارگاهی انجام می شود که هم به لحاظ شکلی و هم به لحاظ محتوایی متفاوت با جلسات مرسوم است.
دکتر حبیب زاده ضمن اشاره به برگزاری جلسات هدفمند، بیان کرد: افزایش زمان مطالعه اعضاء، افزایش توان تحلیل موضوعات، افزایش قدرت بیان و انتقال بیشتر مطالب با مدیریّت زمان، ، قبول مسئولیت جهت اداره جلسه یا بخشی از آن، انتقال مطالب از حالت محاوره به حالت انتقال از نگارش، رعایت نظم در حضور و ارائه مطالب بر حسب اولویت و حضور در جلساتی که به جرعت میتوان گفت موجب تضییع اوقات همکاران نمی گردد، از جمله خروجی های این جلسات می باشد.